Sušený přípravek k přidání chuti mascarpone do zmrzliny nebo cukrářských výrobků.
Šlehačkový krém Mascarpone:
Podklad:
Poleva:
Zdobení:
1000 g Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
40 g Mascarpone 30 - sušené ochucení (kód: 2352)
400 g Čerstvé mascarpone
50 g Piškotový plát ze směsi Biscuit čokoládový
100 g Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495)
20 g Kakao tmavé Selecao 22-24% tuku (kód: 2478)
2385 g | Tekutá smetanová báze Royal |
45 g | cukr krupice |
45 g | Dextróza (kód: 2126) |
135 g | kvalitní voda |
300 g | Čerstvé mascarpone |
90 g | Mascarpone 30 - sušené ochucení (kód: 2352) |
400 g | Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818) |
piškotový plát | |
kávový sirup | |
kakao |
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme Čerstvé mascarpone a Mascarpone 30 - sušené ochucení (kód: 2352).
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Na dno vaničky natřeme Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818) a na ní položíme piškot zvlhčený kávovým sirupem a posypeme kakaem.
Hotovou zmrzlinu natřeme na piškotový plát do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.