2 kg - Ztužovač šlehačky Semifreddo, Leagel


2 kg - Ztužovač šlehačky Semifreddo, Leagel
Cena /kg bez DPH: 320,40 Kč
Cena /kg s DPH: 358,85 Kč

Cena /ks bez DPH: 641,00 Kč
Cena /ks s DPH: 717,92 Kč

dávkování: 100 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 32,04 Kč


skladem (min. DMT: 8.2027)

Ztužovač šlehačky, lze použít i na pravé italské Semifreddo - polo zmražené dorty.

Zobrazit celý popis


Ztužovač šlehačky, lze použít i na pravé italské Semifreddo - polo zmražené dorty.

Přípravek pro stabilizaci lehkých šlehačkových moučníků s využitím čisté živočišné šlehačky, které ponechává přírodní chuť.

více informací pro klienty
Balení výrobku: 2 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Ztužení šlehačkových dortů
Pro chlazené šlehačkové dorty

200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100
1000 g vychlazená Smetana 33% tuku

Postup
  • Do tekuté šlehačky vmícháme Ztužovač šlehačky Pannasu 100. Vše společně vyšleháme.
  • Našlehaný krém se ochutí ochucovací pastou, která se lehce vmíchá do ušlehané šlehačky.
  • Krémem se plní forma vyložená piškotem a nechá se zpevnit v mrazáku 1 - 5 hod. (podle velikosti dortu).
  • Šlehačkové dezerty se po vyndání z mrazáku zdobí a uchovávají v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.
Ztužení šlehačkových dortů - Bavarese
Pro chlazené šlehačkové dorty - základní recept:

1000 g vychlazená Smetana 33% tuku

330 g vychlazené Mléko plnotučné (3,5% tuku)

 270 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100

 

Postup:
  • Do tekuté vychlazené šlehačky přidáme vychlazené mléko a poté vmícháme Ztužovač šlehačky Pannasu 100 ruční metlou (nebo šlehačem při pomalých otáčkách).

  • Poté necháme odstát 3 minuty (důležitý krok).

  • Poté vyšleháme při vyšších otáčkách do hladké pevné konzistence.

  • Našlehaný krém ochutíme ochucovací pastou, která se lehce vmíchá špachtlí do ušlehané šlehačky.

  • Krémem se plní forma vyložená piškotem a nechá se zpevnit v lednici nejméně 2 hod (podle velikosti dortu), nebo rychleji pomocí mrazáku nebo nejrychleji pomocí šokového mrazáku.

  • Po vyndání z lednice/mrazáku aplikujeme polevy a zdobíme.

  • Uchováváme v mrazáku, nebo chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.

Ztužení šlehačkových dortů - Ztužovač Wonderpanna
Pro chlazené šlehačkové dorty:

1000 g vychlazená Smetana 33% tuku

 200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100

Při nižší tučnosti smetany je třeba snížit množství přidané vody.

 

Postup:
  • Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme ruční metlou (nebo šlehačem při pomalých otáčkách) Ztužovač šlehačky Pannasu 100.

  • Poté vyšleháme při vyšších otáčkách do hladké pevné konzistence.

  • Našlehaný krém ochutíme ochucovací pastou, která se lehce vmíchá špachtlí do ušlehané šlehačky.

  • Krémem se plní forma vyložená piškotem a nechá se zpevnit v lednici nejméně 2 hod (podle velikosti dortu), nebo rychleji pomocí mrazáku nebo nejrychleji pomocí šokového mrazáku.

  • Po vyndání z lednice/mrazáku aplikujeme polevy a zdobíme.

  • Uchováváme v mrazáku, nebo chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.