2385 g | Tekutá smetanová báze |
45 g | cukr krupice |
45 g | Dextróza (kód: 2126) |
135 g | kvalitní voda |
300 g | Čerstvé mascarpone |
90 g | Ochucovací pasta Mascarpone Madre (kód: 3799) |
400 g | Poleva krémová Morella Kávová s křupínky (kód: 3903) |
piškotový plát | |
kávový sirup | |
kakao |
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme Čerstvé mascarpone a Ochucovací pasta Mascarpone Madre (kód: 3799) nebo Ochucovací pasta Tiramisu (kód: 2188).
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Na dno vaničky natřeme Poleva krémová Morella Kávová s křupínky (kód: 3903) a na ní položíme piškot zvlhčený kávovým sirupem a posypeme kakaem.
Hotovou zmrzlinu natřeme na piškotový plát do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.
Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).
———
———
———
———
———