Připravíme si krém Cheesecake v potřebném množství podle formy - vyšleháme všechny ingredience najednou.
Vyjkrojíme piškotový plát a vložíme na dno formy. Pokud tvar dortu má být věnec, pak vykrojíme ještě jeden kruhový otvor uprostřed.
Nalijeme krém Cheesecake do formy do jedné poloviny výšky formy tak aby uvnitř krému byla prohlubeň pro jádro dortu.
Dáme celé zmrazit, dokud tento korpus neztvrdne.
Po ztvrdnutí naplníme prohlubeň polevou Poleva s kousky Jahoda (kód: 2435) a završíme krémem Cheesecake těsně pod okraj formy (nebo až po kraj pokud budeme polévat i strany dortu).
Připravíme zrcadlovou jahodovou polevu promícháním Zrcadlová poleva Jahodová (kód: 2545) s kvalitní voda a zahřátím na 30 °C,
Polijeme povrch dortu až po okraj formy (nebo zamrazíme a polijeme celý dort včetně stran) a vložíme zpět do mrazícího zařízení na 10 minut.
Ozdobíme povrch dortu jahodami, mátou a čokoládou.
Připravíme si krém Bavarese v potřebném množství podle formy - vyšleháme všechny ingredience najednou.
Připravíme krém Pistáciový a Vanilkový jemným vmícháním ochucovacích past do krému Bavarese.
Vykrojíme světlý piškotový plát kruhovou formou o průměru 16 cm a následně plát vložíme na dno formy o průměru 18 cm (výška 4 cm). Formu doporučujeme vyložit podél vnitřní strany dortovou páskou.
Necháme opět 10 minut zamrznout a poté nalijeme vrstvu Vanilkového krému až po okraj formy, zahladíme povrch cukrářskou stěrkou a dáme celý korpus zamrazit, dokud neztvrdne.
Připravte si Skořicový krém v potřebném množství podle formy.
Vykrojte světlý piškotový plát kruhovou formou o průměru 16 cm a následně plát vložte na dno formy o průměru 18 cm (výška 4 cm). Formu doporučujeme vyložit podél vnitřní strany dortovou páskou o stejné výšce jako forma.
Nalijte skořicový krém do poloviny výšky formy, zarovnejte, nechte 10 min zatuhnout v šokeru a na ztuhlý povrch doprostřed natřete vrstvu Poleva s kousky Jablko se skořicí (kód: 3083).
Nechte opět 10 minut zamrznout a poté nalijte zbytek krému až po okraj formy, zahlaďte povrch cukrářskou stěrkou dejte celý korpus zamrazit, dokud neztvrdne.
Všechny suché komponenty promícháme a dobře rozpustíme v mléce a pasterujeme při 85 °C.
Směs se pasteruje při 85 °C několik sekund a následně směs zchladíme na 4 °C. K dosažení lepší konzistence doporučujeme zrání zchlazené směsi minimálně 6 hod. při 4 °C.
Natřete na spodní vrstvu Poleva s kousky Malina (kód: 2380) a nechte opět na chvíli zatuhnout.
Nalijte krém Cheesecake do formy až cca 3 mm pod okraj formy, zahlaďte povrch cukrářskou stěrkou a dejte celý korpus zamrazit, dokud neztvrdne.
Polijte povrch tekutou polevou až po okraj formy a dejte opět zamrazit.
Vyndejte z formy a ozdobte povrch pomocí malin a kroužků z bílé čokolády.
Balení výrobku: 5.5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.