1,5 kg - Zrcadlová poleva Čokoládová

1,5 kg - Zrcadlová poleva Čokoládová

1,5 kg - Zrcadlová poleva Čokoládová
Cena /kg bez DPH: 248,40 Kč
Cena /kg s DPH: 278,21 Kč

Cena /ks bez DPH: 373,00 Kč
Cena /ks s DPH: 417,76 Kč
skladem (min. DMT: 9.2026)
Zrcadlově lesklá, tmavá čokoládová poleva na šlehačkové šarloty, semifredda a mousse. Možno přidat až 10% vody pro požadovanou konzistenci. Zobrazit celý popis


Zrcadlově lesklá, tmavá čokoládová poleva na šlehačkové šarloty, semifredda a mousse. Možno přidat až 10% vody pro požadovanou konzistenci.

Zrcadlová poleva, která si uchovává svůj lesk i při nízké teplotě. Objevte celou řadu lesklých zrcadlových polev.

více informací pro klienty
Balení výrobku: 1.5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Šlehačkové Semifreddo tvarohové
Tvarohový krém

1000 g vychlazená Smetana 33% tuku

200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234)

40 g Cheesecake 40 - sušené ochucení (kód: 2523)

Zdobení povrchu :
  •  Odebereme si polevy Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 260) a  Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496) do plastovéých mís a ohřejeme v mikrovlnné troubě na 35 °C.

  •  Rozehřáté polevy lehce promícháme cukrářskou špachtlí.

  •  Zmrazený dezert vyjmeme z formy a položíme jej na cukrářský rošt.

  •  Začneme na dezert rozlévat polevy směrem od středu k okrajům. Pokryjeme zatím pouze 2/3 plochy.

  •  Špachtlí rozetřeme polevy tak aby vytvořily mramorování a směrem k nepolité 1/3 dezertu. Tím získáme hladké pokrytí celého moučníku.

  •  Pomocí špachtle přeneseme dezert na servírovací podložku.

  •  Pro optimální ztuhnutí polevy uložíme dezert do mrazáku (-18 °C) nebo použijeme šokové mrazení.

  •  Po vyjmutí z mrazáku zdobíme libovolnou dekorací.

Postup:
  • Všechny suroviny na tvarohový krém společně vyšleháme.

  • Obdélníkovou či kulatou formu dortu prokládáme postupně piškotem a tvarohovým krémem a poté necháme zamrazit.

  • Šlehačkové deserty - šarloty po vyndání z mrazničky zdobíme Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 260) a Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496) a uchováváme v chladící vitríně.

Pohárky Sacher
Základní recept na Sacher dort

600 g Směs na korpus Sacher (kód: 2630)
350 g vejce
50 g kvalitní voda

Postup
  • Směs se našlehá a do hladka rozetře na plech vyložený pečícím papírem, uhladí a peče.
  • Teplota pečení: 190 °C
  • Doba pečení: cca 20 min., s puštěným větráním.
  • Po upečení a chlazení se použije vhodná kulatá vykrajovačka pro dezertní poháry.
Receptura na meruňkovou šlehačku

100 g Ztužovač šlehačky Meruňka - na šlehačkové dorty (kód: 1732)
125 g kvalitní voda studená, promíchat s Readymixem
500 g Smetana 33% tuku našlehaná předem

Postup
  • Meruňkovou šlehačkou naplníme pohárek do 1/3 a vložíme první Sacher kolečko
  • Postup opakujeme 2x.
  • Nakonec přidáme meruňkovou šlehačku a povrch uhladíme.
  • Vložíme vychladit a upevnit do lednice.
  • Poté potřeme Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 260) a dozdobíme čerstvým ovocem.

 Recepty k produktu