Kávová ochucovací pasta s výraznou chutí italského espressa.
Přírodní ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na smetanovém základu.
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku) |
690 g cukr krupice |
300 g Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429) |
800 g Smetana 33% tuku |
240 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 2365) |
2200 g Voda horká 90 °C
1800 g Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065)
200 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 2365)
200 g Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818)
Do horké vody v karafě přimícháme Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065) a necháme cca 15 minut odstát. (Lze také ochutit smetanovou bázi pomocí Ochucovací pasta Čokoláda hořká (kód: 2361)).
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevou Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818) a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
1000 g Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
40 g Mascarpone 30 - sušené ochucení (kód: 2352)
400 g Čerstvé mascarpone
50 g Piškotový plát ze směsi Biscuit čokoládový
100 g Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495)
20 g Kakao tmavé Selecao 22-24% tuku (kód: 2478)
1000 g Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
40 g Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)
50 g Piškotový plát ze směsi Biscuit čokoládový
100 g Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495)
Čokoládové ozdoby z Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099)
5 g Cukrářský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277)
500 g Smetana 33% tuku
100 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
20 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 2365)
1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
50 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 2365)
50 g Piškotový plát světlý
100 g Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496)
50 g Náplň krémová Cremosette Lískový oříšek (kód: 3233)
600 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
90 g kvalitní voda
60 g cukr krupice
450 g vejce
100 g Směs na pečení třeného těsta Sandy (kód: 2413)
45 g vejce
45 g Máslo 82%
10 g kvalitní voda
240 g Ztužovač šlehačky Tiramisu - na šlehačkové dorty (kód: 2011)
300 g kvalitní voda studená
1200 g Smetana 33% tuku našlehaná předem
600 g cukrový sirup
15 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 2365)
30 g Likér Amaretto