Poleva krémová Loveria Káva - 5,5 kg

Poleva krémová Loveria Káva - 5,5 kg

Poleva krémová Loveria Káva - 5,5 kg
TOP
kg bez DPH: 343,00 Kč
kg s DPH: 384,16 Kč
prodejní ks s DPH: 2.114,56 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.888,00 Kč
skladem


Parametry

Popis

Krémová čokoládovo-kávová poleva, která si udržuje příjemně vláčnou strukturu i při teplotě ve zmrzlinové vitríně.

Receptář Loveria - čokoládové polevy na zmrzlinu


RECEPTÁŘ STÁHNOUT ZDE (pro registrované zákazníky)

Šlehačkový dort Sofia

Recept

Šlehačkový krém Mascarpone:

Podklad:

  • Cukrářské piškoty Savoiardi.
  • Kávový sirup.

Poleva:

Zdobení:

Postup

  • Připravte si krém Mascarpone v potřebném množství podle formy - vyšlehejte všechny ingredience najednou.
  • Položte cukrářské piškoty (zvlhčené kávovým sirupem) na dno 16x16 cm čtvercové ocelové formy.
  • Nalijte krém Mascarpone do formy až asi 3 milimetry pod vrchní hranu.
  • Dejte celé zmrazit, dokud tento korpus neztvrdne.
  • Pro dekorativní spirálu (nebo jiný dekorativní tvar), nalijte část krému do odpovídající silikonové formy a dejte také zmrazit.
  • Připravte kávovou polevu promícháním Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818) a rozehřáté Poleva křupavá stracciatella - káva (kód: 2399),
  • Polijte povrch dortu až po okraj formy a vložte zpět do mrazícího zařízení na 10 minut.
  • Vyzdobte si povrch pomocí Poleva krémová Loveria Bílá čokoláda (kód: 2314) a spirály z krému Mascarpone.

Zmrzlina Black Coffee

Recept na vaničku 4 kg:

 2200 g Voda horká 90 °C

 1800 g Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065) 

   200 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 2365)

   200 g Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818)

Postup:

  1. Do horké vody v karafě přimícháme Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065)  a necháme cca 15 minut odstát. (Lze také ochutit smetanovou bázi pomocí Ochucovací pasta Čokoláda hořká (kód: 2361)).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevou Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818) a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Cremino Tiramisu (báze Royal)

 

 

Recept na zarovnanou vaničku 3 kg

2385 g Tekutá smetanová báze Royal
    45 g cukr krupice
    45 g Dextróza (kód: 2126)
  135 g kvalitní voda
  300 g Čerstvé mascarpone
    90 g Mascarpone 30 - sušené ochucení (kód: 2352)
  400 g Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818)
  piškotový plát
  kávový sirup
  kakao

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme Čerstvé mascarpone a Mascarpone 30 - sušené ochucení (kód: 2352).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Na dno vaničky natřeme Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818) a na ní položíme piškot zvlhčený kávovým sirupem a posypeme kakaem.

  4. Hotovou zmrzlinu natřeme na piškotový plát do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.

  5. Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).
  6. Na ztuhlý povrch nasypeme kakao a nakonec nalijeme polevu Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818).
Země původu: Itálie
Balení výrobku: 5.5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2818

Složení

Složení výrobku: cukr, slunečnicový olej, sušené mléko odtučněné. sušená smetana, káva 3%, kakaové máslo, emulgátor:sojový lecitin, aroma.
Alergeny:
  • 7 - mléko
  • 6 - sója
Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 611 kcal
  • Sacharidy: 46 g
  • - z toho cukry: 44.7 g
  • Tuky: 44.8 g
  • - z toho nasycené mastné kyseliny: 8.7 g
  • Bílkoviny: 5.5 g
  • Sůl: 0.17 g
  • Sušina: 96.47 g