Poleva křupavá stracciatella - káva - 1,2 kg

Poleva křupavá stracciatella - káva - 1,2 kg

Poleva křupavá stracciatella - káva - 1,2 kg
kg bez DPH: 401,00 Kč
kg s DPH: 449,12 Kč
prodejní ks s DPH: 539,84 Kč
prodejní ks bez DPH: 482,00 Kč
na objednávku


Parametry

Popis

Kávová Stracciatella - čokoládová poleva, která vytváří lahodnou křupavou vrstvu na povrchu nanuků a zmrzlin. Protřením do smetanové zmrzliny vytvoří jemné čokoládové chipsy.

Ukázka výroby nanuků - křupavé čokoládové polevy Stickaway

Šlehačkový dort Sofia

Recept

Šlehačkový krém Mascarpone:

Podklad:

  • Cukrářské piškoty Savoiardi.
  • Kávový sirup.

Poleva:

Zdobení:

Postup

  • Připravte si krém Mascarpone v potřebném množství podle formy - vyšlehejte všechny ingredience najednou.
  • Položte cukrářské piškoty (zvlhčené kávovým sirupem) na dno 16x16 cm čtvercové ocelové formy.
  • Nalijte krém Mascarpone do formy až asi 3 milimetry pod vrchní hranu.
  • Dejte celé zmrazit, dokud tento korpus neztvrdne.
  • Pro dekorativní spirálu (nebo jiný dekorativní tvar), nalijte část krému do odpovídající silikonové formy a dejte také zmrazit.
  • Připravte kávovou polevu promícháním Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818) a rozehřáté Poleva křupavá stracciatella - káva (kód: 2399),
  • Polijte povrch dortu až po okraj formy a vložte zpět do mrazícího zařízení na 10 minut.
  • Vyzdobte si povrch pomocí Poleva krémová Loveria Bílá čokoláda (kód: 2314) a spirály z krému Mascarpone.
Balení výrobku: 1.2 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2399