Ochucovací pasta pro výrobu zmrzliny a krémů s oblíbenou chutí pečených Muffinů.
Přírodní ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na smetanovém základu.
na 1 kg | produkty | na 4 kg |
1000 g | Tekutá smetanová báze Royal | 4.000 |
60 g | Ochucovací pasta Muffin (kód: 2356) | 240 |
60 g | Mléko plnotučné (3,5% tuku) | 240 |
50 g | Poleva s kousky Muffin (kód: 2373) | dle chuti |
Receptura:
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
690 g cukr krupice
300 g Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429)
800 g Smetana 33% tuku
220 g Ochucovací pasta Muffin (kód: 2356)
250 g Poleva s kousky Lesní plody (kód: 2437)
3480 g Tekutá smetanová báze Royal
400 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
200 g Ochucovací pasta Muffin (kód: 2356)
200 g Poleva s kousky Muffin (kód: 2373)
200 g Poleva s kousky Borůvka (kód: 2819)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
Inspirováno slavnou britskou pochoutkou, Jaffy Cremino se skládá z delikátního sušenky a vanilkového želatiny, vrstev piškotového dortu, vonné pomerančové omáčky a nového lahodného krému Poleva krémová Loveria Křupavá Hořká čokoláda (kód: 3224). Gelato na zakousnutí!
1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
90 g Ochucovací pasta Muffin (kód: 2356)
40 g Ochucovací pasta Lesní plody (kód: 2686)
50 g Piškotový plát světlý
100 g Poleva s kousky Lesní plody (kód: 2437)
1000 g Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
60 g Ochucovací pasta Muffin (kód: 2356)
50 g Piškotový plát ze směsi Biscuit
50 g Poleva hladká Farcitura Jahoda (kód: 2494)
100 g čerstvé jahody
50 g Cukrářský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277)
3480 g Tekutá smetanová báze Royal
280 g Smetana 33% tuku
240 g Ochucovací pasta Muffin (kód: 2356)
200 g Poleva s kousky Pomeranč s kůrou (kód: 2820)
200 g Poleva křupavá Čokoládová (Stracciatella) Grand (kód: 2958)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.