Ozvěte se a pomůžeme Vám nastavit ideální recepty pro Vaše zmrzliny. Báze Superior 100 umožňuje zmrzlinu tvarovat do vysokých kopců ve zmrzlinové vitríně.
Sušená směs pro výrobu smetanové zmrzliny.
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku) |
690 g cukr krupice |
300 g Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429) |
800 g Smetana 33% tuku |
240 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 2365) |
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku) |
690 g cukr krupice |
300 g Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429) |
800 g Smetana 33% tuku |
380 g Ochucovací pasta Vlašský ořech s kousky (kód: 2363) |
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku) |
690 g cukr krupice |
300 g Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429) |
800 g Smetana 33% tuku |
380 g Ochucovací pasta Cukrová vata Modrá přírodní (kód: 2654) |
300 g Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429)
660 g cukr krupice
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
300 g Smetana 33% tuku
1 g špetka soli
Před mražením přidáme do zpasterovaného tekutého základu 426 g Ochucovací pasta Arašídy Niky (kód: 2251)
480 g Poleva krémová Mléčný Karamel (kód: 2382)
240 g Poleva krémová Loveria Classica (oříšková čokoláda gianduia) (kód: 2301)
50 g Nesolené arašídy
1000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku) |
230 g cukr krupice |
100 g Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429) |
300 g Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429)
660 g cukr krupice
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
300 g Smetana 33% tuku
Před mražením přidáme do zpasterovaného tekutého základu 298 g Ochucovací pasta Mandle Sweet (kód: 2364)
280 g Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312)
280 g Poleva křupavá stracciatella - mléčná čokoláda (kód: 2397)
3600 g Tekutý mléčný základ Superior
400 g Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2252)
19,5 kg Mléko plnotučné (3,5% tuku) |
4,5 kg cukr krupice |
1,95 kg Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429) |
4,2 kg Smetana 33% tuku |
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku) |
690 g cukr krupice |
300 g Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429) |
360 g Smetana 33% tuku |
350 g Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2438) |
250 g Poleva s kousky Marakuja (kód: 2436) |
Receptura:
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
690 g cukr krupice
300 g Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429)
800 g Smetana 33% tuku
220 g Ochucovací pasta Muffin (kód: 2356)
250 g Poleva s kousky Lesní plody (kód: 2437)
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
690 g cukr krupice
300 g Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429)
360 g Smetana 33% tuku