Popis
Směs na výrobu krému s intenzivní čokoládovou chutí - bez cukru - který je vhodný nejen pro diabetiky. Bez přidaného cukru. Smíchejte 200 g této směsi + 200 g Voda + 600 g neslazená vyšlehaná šlehačka.
Má přirozenou sladkou chuť, přesto neobsahuje cukr (Sacharózu).
Čokoládový dort PurSweet
Receptura piškotový korpus čokoládový Ø 26 cm (na 1 dort)
140 g Směs na piškotový korpus PurSweet (kód: 2425)
35 g pšeničná polohrubá mouka
175 g vejce
12 g kvalitní voda
- Šleháme cca 6 - 12 minut a pak přidáme:
20 g Kakao tmavé Selecao 22-24% tuku (kód: 2478)
- Pečeme při 190 ºC cca 30 min.
Čokoládový krém
100 g Ztužovač šlehačky Čokoláda PurSweet (kód: 2426)
100 g kvalitní voda 20 ºC
300 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku
- Ztužovač promícháme do hladka v misce s vodou a poté lehce zamícháme do našlehané šlehačky.
Krém na zdobení
4 g Ztužovač šlehačky Neutrální PurSweet (kód: 2423)
7 g kvalitní voda 40 ºC
70 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku
- Ztužovač promícháme do hladka v misce s vodou a poté lehce zamícháme do našlehané šlehačky.
Postup
- Tenkou vrstvu piškotového korpusu potřeme čokoládovým krémem a přikryjeme další tenkou vrstvou korpusu.
- Natřeme další vrstvu čokoládového krému až do kraje formy.
- Naplněný dort dáme do lednice na cca 2 hod ztuhnout.
- Po vyndání z lednice nazdobíme krémem.
Balení výrobku: 2 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2426