Ztužovač šlehačky Neutrální PurSweet - se sladidlem, Kessko - 2 kg

Ztužovač šlehačky Neutrální PurSweet - se sladidlem, Kessko - 2 kg

Ztužovač šlehačky Neutrální PurSweet - se sladidlem, Kessko - 2 kg
Cena /kg bez DPH: 426,30 Kč
Cena /kg s DPH: 477,46 Kč

Cena /ks bez DPH: 853,00 Kč
Cena /ks s DPH: 955,36 Kč

na objednávku, dodání 1-3 měsíce
Bílý chuťově neutrální ztužovač dietních zákusků a dortů. Bez přidavku cukrů. Doporučujeme kombinovat s našimi ochucovacími pastami, které neobsahují cukr. Smíchejte 100 g této směsi + 100 g vody + 600 g neslazené vyšlehané šlehačky. Zobrazit celý popis


Bílý chuťově neutrální ztužovač dietních zákusků a dortů. Bez přidavku cukrů. Doporučujeme kombinovat s našimi ochucovacími pastami, které neobsahují cukr. Smíchejte 100 g této směsi + 100 g vody + 600 g neslazené vyšlehané šlehačky.

Má přirozenou sladkou chuť, přesto neobsahuje cukr (Sacharózu).

 

více informací pro klienty
Balení výrobku: 2 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Tiramisu pohárek PurSweet - se sladidlem
Krém Tiramisú

100 g Ztužovač šlehačky Tiramisu PurSweet (kód: 2046)
125 g kvalitní voda 20 ºC

  • Vymícháme do hladka a zamícháme do:

500 g vychlazená našlehaná Smetana 33% tuku

Šlehačka

5 g Ztužovač šlehačky Neutrální PurSweet - se sladidlem (kód: 2423)
10 g kvalitní voda 40 ºC
100 g Smetana 33% tuku

Postup
  •  Ztužovač šlehačky Tiramisu PurSweet (kód: 2046) smícháme s vodou a lehce vmícháme do našlehané šlehačky.
  •  Získáme jemný ochucený krém, který vložíme do sáčku na zdobení a dáme vychladit do lednice na cca 5 – 10 minut.
  • Připravíme si skleněné poháry.
  • Krémem naplníme 1/3 poháru, vložíme upečený piškot z Směs na piškotový korpus PurSweet (kód: 2425) namočený v caffe espresso, popř. v rozmačkaném neoslazeném ovoci. Následně naplníme krém do 2/3 poháru, vložíme další zvlhčený piškot a ozdobíme povrch krémem.
  • Povrch moučníku dozdobíme tenkou vrstvou Cacao Excellence Madre - sušené ochucení (kód: 3861), ovocem, neoslazenou šlehačkou, nebo můžeme vytvořit dekorace z rozpuštěné PurSweet Čokoláda hořká blok (kód: 2035)
  • Hotové poháry před podáváním vychladíme.
šlehačkový krém neutrální PurSweet
Receptura na přípravu neutrálního krému

75 g Ztužovač šlehačky Neutrální PurSweet - se sladidlem (kód: 2423)
150 g kvalitní voda o teplotě 40 ºC
900 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku
30 g ochucovací pasty vhodné pro diabetiky

Postup
  • ztužovač smíchat do hladka s vodou 40 ºC a vmíchat do našlehané šlehačky.
  • Můžeme přida ochucovací pastu.
  • Naplněný výrobek s krémem nechat v lednici cca 2 hod. zpevnit.
Citronový dort PurSweet
Piškotový korpus Ø 26 cm (na 1 dort)

140 g Směs na piškotový korpus PurSweet (kód: 2425)
35 g pšeničná polohrubá mouka 
150 g vejce
20 g kvalitní voda

  • Šleháme cca 6 - 12 minut.
  • Pečeme při 190 ºC cca 30 min.
Citronový krém

200 g Ztužovač šlehačky Citron PurSweet (kód: 2434)
200 g kvalitní voda 20 ºC

  • Vymícháme do hladka a lehce zamícháme do:

600 g Smetana 33% tuku

Krém na zdobení

4 g Ztužovač šlehačky Neutrální PurSweet - se sladidlem (kód: 2423)
7 g kvalitní voda 40 ºC

  • Vymícháme do hladka a zamícháme do:

70 g našlehané vychlazené Smetana 33% tuku

  • Na dozdobení 1 dortu stačí vyrobit krém ze 70 g šlehačky.
Postup
  • Tenkou vrstvu korpusu potřeme citronovým krémem a přikryjeme další tenkou vrstvou piškotu.
  • Natřeme vyšší vrstvou citronoveho krému a uhladíme do hladka.
  • Naplněný dort necháme v lednici cca 2 hod. zpevnit.
  • Po vyndání z lednice dort nadekorujeme krémem na dozdobení (80 g) a plátky citronu nebo limetky.
Čokoládový dort PurSweet - se sladidlem
Receptura piškotový korpus čokoládový Ø 26 cm (na 1 dort)

140 g Směs na piškotový korpus PurSweet (kód: 2425)
35 g pšeničná polohrubá mouka
175 g vejce
12 g kvalitní voda

  • Šleháme cca 6 - 12 minut a pak přidáme:

20 g Cacao Excellence Madre - sušené ochucení (kód: 3861)

  •  Pečeme při 190 ºC cca 30 min.
Čokoládový krém

100 g Ztužovač šlehačky Čokoláda PurSweet (kód: 2426)
100 g kvalitní voda 20 ºC
300 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

  • Ztužovač promícháme do hladka v misce s vodou a poté lehce zamícháme do našlehané šlehačky.
Krém na zdobení

4 g Ztužovač šlehačky Neutrální PurSweet - se sladidlem (kód: 2423)
7 g kvalitní voda 40 ºC
70 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

  • Ztužovač promícháme do hladka v misce s vodou a poté lehce zamícháme do našlehané šlehačky.
Postup
  • Tenkou vrstvu piškotového korpusu potřeme čokoládovým krémem a přikryjeme další tenkou vrstvou korpusu. 
  • Natřeme další vrstvu čokoládového krému až do kraje formy.
  • Naplněný dort dáme do lednice na cca 2 hod ztuhnout.
  • Po vyndání z lednice nazdobíme krémem.
Jahodový dort PurSweet - se sladidlem
Ovocný krém Jahodový

200 g Ztužovač šlehačky Jahoda PurSweet (kód: 2579)
200 g kvalitní voda 20 ºC

  • Vymícháme do hladka a lehce zamícháme do:

600 g Smetana 33% tuku 

Krém na zdobení

4 g Ztužovač šlehačky Neutrální PurSweet - se sladidlem (kód: 2423)
7 g kvalitní voda 40 ºC

  • Vymícháme do hladka a zamícháme do:

70 g našlehané vychlazené Smetana 33% tuku

Na dozdobení 1 dortu stačí vyrobit krém ze 70 g šlehačky.

Postup
  • Tenkou vrstvu čokol. korpusu potřeme jahodovým krémem a přikryjeme další tenkou vrstvou čokol. piškotu. 
  • Natřeme vyšší vrstvou jahodového krému a uhladíme do rovna
  • Naplněný dort necháme v lednici cca 2 hod. zpevnit.
  • Dort nazdobíme krémem na dozdobení (80 g) a jahodami.
Lískooříškový dort PurSweet
Piškotový korpus Ø 26 cm (na 1 dort)

140 g Směs na piškotový korpus PurSweet (kód: 2425)
35 g pšeničná polohrubá mouka
150 g vejce
20 g kvalitní voda

  • Šleháme cca 6 - 12 minut.
  • Pečeme při 190 ºC cca 30 min. 
Lískooříškový krém 

160 g Ztužovač šlehačky Lískový oříšek PurSweet (kód: 2424)
200 g kvalitní voda 20 ºC
800 g Smetana 33% tuku 

  • Ztužovač smícháme do hladka s vodou 20 ºC a lehce vmícháme do našlehané šlehačky

Krém na zdobení 

16 g Ztužovač šlehačky Neutrální PurSweet - se sladidlem (kód: 2423)
28 g kvalitní voda 40 ºC
280 g Smetana 33% tuku

  • Ztužovač smícháme do hladka s vodou 20 ºC a lehce vmícháme do našlehané šlehačky

Postup
  • Tenkou vrstvu korpusu potřeme lískooříškovým krémem a přikryjeme další tenkou vrstvou piškotu. 
  • Natřeme vyšší vrstvou lískooříškového krému a uhladíme do hladka.
  • Naplněný dort necháme v lednici cca 2 hod. zpevnit.
  • Po vyndání z lednice dort nadekorujeme krémem na dozdobení. Strany dortu ozdobíme pomocí 50 g Plátkové mandle.