Suroviny na dietní dorty
Má přirozenou sladkou chuť, přesto neobsahuje cukr (Sacharózu).
100 g Ztužovač šlehačky Tiramisu PurSweet (kód: 2046)
125 g kvalitní voda 20 ºC
500 g vychlazená našlehaná Smetana 33% tuku
5 g Ztužovač šlehačky Neutrální PurSweet - se sladidlem (kód: 2423)
10 g kvalitní voda 40 ºC
100 g Smetana 33% tuku
75 g Ztužovač šlehačky Neutrální PurSweet - se sladidlem (kód: 2423)
150 g kvalitní voda o teplotě 40 ºC
900 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku
30 g ochucovací pasty vhodné pro diabetiky
140 g Směs na piškotový korpus PurSweet (kód: 2425)
35 g pšeničná polohrubá mouka
150 g vejce
20 g kvalitní voda
200 g Ztužovač šlehačky Citron PurSweet (kód: 2434)
200 g kvalitní voda 20 ºC
600 g Smetana 33% tuku
4 g Ztužovač šlehačky Neutrální PurSweet - se sladidlem (kód: 2423)
7 g kvalitní voda 40 ºC
70 g našlehané vychlazené Smetana 33% tuku
140 g Směs na piškotový korpus PurSweet (kód: 2425)
35 g pšeničná polohrubá mouka
175 g vejce
12 g kvalitní voda
20 g Cacao Excellence Madre - sušené ochucení (kód: 3861)
100 g Ztužovač šlehačky Čokoláda PurSweet (kód: 2426)
100 g kvalitní voda 20 ºC
300 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku
4 g Ztužovač šlehačky Neutrální PurSweet - se sladidlem (kód: 2423)
7 g kvalitní voda 40 ºC
70 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Jahoda PurSweet (kód: 2579)
200 g kvalitní voda 20 ºC
600 g Smetana 33% tuku
4 g Ztužovač šlehačky Neutrální PurSweet - se sladidlem (kód: 2423)
7 g kvalitní voda 40 ºC
70 g našlehané vychlazené Smetana 33% tuku
Na dozdobení 1 dortu stačí vyrobit krém ze 70 g šlehačky.
140 g Směs na piškotový korpus PurSweet (kód: 2425)
35 g pšeničná polohrubá mouka
150 g vejce
20 g kvalitní voda
160 g Ztužovač šlehačky Lískový oříšek PurSweet (kód: 2424)
200 g kvalitní voda 20 ºC
800 g Smetana 33% tuku
Ztužovač smícháme do hladka s vodou 20 ºC a lehce vmícháme do našlehané šlehačky
16 g Ztužovač šlehačky Neutrální PurSweet - se sladidlem (kód: 2423)
28 g kvalitní voda 40 ºC
280 g Smetana 33% tuku
Ztužovač smícháme do hladka s vodou 20 ºC a lehce vmícháme do našlehané šlehačky