Popis
Receptura: 1 kg Směsi na palačinky + 1,2 lt mléka + 50 gr rozpuštěného másla nebo olivového oleje.
Skladovat v chladnu a suchu. Vlhkost do 10%. Minimální trvanlivost 6 měsíců od data výroby.
Francouzské Palačinky
Těsto na Palačinky receptura:
1000 g Směs pro výrobu Francouzských palačinek (kód: 2828)
1200 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
50 g Máslo 82% rozpuštěné nebo olivový olej
Příprava těsta:
- Na 1 kg Směsi na palačinky se přidá 1,2 l mléka (za pomalého míchání) a 50 g olivového oleje nebo rozpuštěného másla.
- Poté se nechá 30 minut odpočinout.
Balení výrobku: 2.5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2828