Popis
Směs na výrobu hruškového krému s přírodní chutí hrušek.
Kvalitně ochucená směs na přípravu šlehačkových dortů a krémů (pouze přimícháte do vody a vychlazené šlehačky), pudinků a pannacotty (pouze přidáte do horkého mléka a smetany) a dokonce z ní vyrobíte i polevu na dorty (pouze přidáte vodu).
Hruškový dort
Piškotový korpus Ø 26 cm (na 1 dort)
330 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
216 g vejce
50 g kvalitní voda
- Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.
- Pečeme při 200 ºC, 30 minut bez větrání, poté 15 minut s větráním.
Krém Hruškový
100 g Ztužovač šlehačky Hruška - na šlehačkové dorty (kód: 2149)
125 g kvalitní voda 20ºC
500 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku
- Readymix smícháme do hladka s vodou 20 ºC a vmícháme do našlehané šlehačky.
Hrušková poleva
50 g Ztužovač šlehačky Hruška - na šlehačkové dorty (kód: 2149)
100 g kvalitní voda
- Readymix spojíme s vodou a pořádně zamícháme, až začne želatina mírně tuhnout, začneme dort polévat.
Neutrální krém na dozdobení
38 g Ztužovač šlehačky Neutro - na šlehačkové dorty (kód: 2086)
50 g kvalitní voda 25º - 30 ºC
250 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku
- Readymix smícháme do hladka s vodou 25 - 30 ºC a vmícháme do našlehané šlehačky.
Postup
- Piškotový dortový plát o výšce cca 1 cm položíme do formy a potřeme meruňkovým džemem.
- Na piškotový korpus natřeme vyšší vrstvu krému Hruška a položíme další tenkou vrstvu korpusu.
- Krém doplníme do okraje a dáme do ledničky na cca 2 hod. zpevnit.
- Po vyndání z lednice potřeme dort hruškovou polevou a dozdobíme Mini Hrušky ve sladkém nálevu (loupané, celé) (kód: 2732).
Balení výrobku: 3 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2149