suroviny pro Váš úspěch
Zmrzlina Apple Crumble
Postup výroby:
Přimícháme 50 g
Poleva s kousky Jablko se skořicí
(kód: 3083)
na 1 kg tekuté zmrzlinové směsi.
Přimícháme 40 g
Ochucovací pasta Sušenka Biscotto
(kód: 2360)
na 1 kg tekuté zmrzlinové směsi.
Směs mrazíme ve zmrzlinovém stroji.
Při vyndávání ze stroje protřeme pomocí
Poleva s kousky Jablko se skořicí
(kód: 3083)
.
Vyrovnáme povrch ve zmrzlinové vaniččce.
Rozetřeme prostřední vrstvu
Crumble - křupavý Máslový posyp
(kód: 3288)
.
Přidáme druhou vrstvu zmrzliny a opět ji protřeme polevou
Poleva s kousky Jablko se skořicí
(kód: 3083)
.
Vyrovnáme povrch ve zmrzlinové vaniččce.
Necháme povrch zamrazit v šokeru (10 min).
Potřeme vrstvou
Poleva s kousky Jablko se skořicí
(kód: 3083)
.
Necháme povrch zamrazit v šokeru (5 min).
Dekoraci zakončíme vrstvou
Crumble - křupavý Máslový posyp
(kód: 3288)
.
Crumble - křupavý Máslový posyp - 2,5 kg
na objednávku
Drobenka s chutí klasických máslových sušenek.
kg bez DPH: 608,00 Kč
kg s DPH: 680,96 Kč
prodejní ks s DPH: 1.702,40 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.520,00 Kč
min. objednávka 1 balení
———
Ochucovací pasta Sušenka Biscotto - 3,5 kg
na cestě
Ochucovací pasta pro výrobu zmrzlin a krémů s chutí máslových sušenek.
kg bez DPH: 410,00 Kč
kg s DPH: 459,20 Kč
prodejní ks s DPH: 1.609,44 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.437,00 Kč
———
Poleva s kousky Jablko se skořicí - 2 kg
na objednávku
Jablečné variegato s přírodní chutí skořice a s kousky zelených jablek.
kg bez DPH: 374,00 Kč
kg s DPH: 418,88 Kč
prodejní ks s DPH: 837,76 Kč
prodejní ks bez DPH: 748,00 Kč
min. objednávka 1 balení
———
GELATO.cz
Profesionální suroviny
Jak se vyrábí kvalitní zmrzlina?
Doporučujeme
Novinky
Přihlásit
Objednávka
O NÁS
Proč využívat naše služby?
Školení, semináře a ochutnávky
KONTAKT
Profesionální suroviny
Suroviny na italskou kopečkovou zmrzlinu
Směsi na točenou zmrzlinu
Krémové čokoládové polevy Loveria
Snadná výroba kvalitních ovocných sorbetů Fruitcub3
Zmrzlina bez lepku
Veganská zmrzlina
Suroviny na dorty a zákusky
Pomůcky a doplňky
Otevřete obchod se zmrzlinou
Jak se vyrábí kvalitní zmrzlina?
Obchodní podmínky
Zásady pro ochranu osobních údajů
KONTAKT
| © 1993 - 2024 P R E G O
| Doporučené prohlížeče: Chrome / Firefox