Zmrzlina Jahodová 63% ovoce

Recept na vaničku 4 kg:

520 g kvalitní voda

 2500 g čerstvé ovoce (nebo 100% ovocné pyré)

640 g cukr krupice

100 g Glukóza 35-40 DE - glukózový sirup sušený

100 g Dextróza

40 g Báze Fruttavera 50 - základ pro ovocnou zmrzlinu

Postup:

  1. Nejprve promícháme dohromady všechny suché ingredience.

  2. Výslednou suchou směs dobře zamícháme do vody a necháme alespoň půl hodiny odstát.

  3. Tekutou směs znova promícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  4. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců".

  5. Nakonec dozdobíme povrch polevami a necháme krátce zamrazit v mrazáku nebo nejlépe pomocí silného šokového mražení.

  6. Umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

25 kg - Glukóza 35-40 DE - glukózový sirup sušený
25 kg - Glukóza 35-40 DE - glukózový sirup sušený

25 kg - Glukóza 35-40 DE - glukózový sirup sušený

skladem (min. DMT: 12.2026)

Cena /kg bez DPH: 66,00 Kč
Cena /kg s DPH: 73,92 Kč
Cena /ks s DPH: 1.848,00 Kč
Cena /ks bez DPH: 1.650,00 Kč

———

25 kg - Dextróza
25 kg - Dextróza

25 kg - Dextróza

skladem (min. DMT: 1.2027)
Dextrózou se může nahradit 10-15% cukru. Oddaluje krystalizaci, snižuje sladkost v receptu.

Cena /kg bez DPH: 55,00 Kč
Cena /kg s DPH: 61,60 Kč
Cena /ks s DPH: 1.540,00 Kč
Cena /ks bez DPH: 1.375,00 Kč

———

2 kg - Báze Fruttavera 50 - základ pro ovocnou zmrzlinu, LineaGel
2 kg - Báze Fruttavera 50 - základ pro ovocnou zmrzlinu, LineaGel

2 kg - Báze Fruttavera 50 - základ pro ovocnou zmrzlinu, LineaGel

na cestě
Zmrzlinová báze pro ovocnou zmrzlinu nové generace určená pro zvýšení chuti a přirozené barvy ovoce, aniž by se zřekla krémové a roztíratelné zmrzliny.

Cena /kg bez DPH: 290,00 Kč
Cena /kg s DPH: 324,80 Kč
Cena /ks s DPH: 649,60 Kč
Cena /ks bez DPH: 580,00 Kč

———

Zmrzlina Jahodová 63% ovoce