Ztužení šlehačkových dortů

Pro chlazené šlehačkové dorty

200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100
1000 g vychlazená Smetana 33% tuku

Postup

  • Do tekuté šlehačky vmícháme Ztužovač šlehačky Pannasu 100. Vše společně vyšleháme.
  • Našlehaný krém se ochutí ochucovací pastou, která se lehce vmíchá do ušlehané šlehačky.
  • Krémem se plní forma vyložená piškotem a nechá se zpevnit v mrazáku 1 - 5 hod. (podle velikosti dortu).
  • Šlehačkové dezerty se po vyndání z mrazáku zdobí a uchovávají v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.

Dávkování:

název dávka
1 kg - Smetana 33% tuku  g
2 kg - Ztužovač šlehačky Semifreddo, Leagel  g
1,5 kg - Ztužovač šlehačky Pannasu 100, Pregel  g
CELKEM g

Nutriční hodnoty:


Sušina: 54.74 %
Sušina mléčná: 4.29 %
Sacharidy: 26.31 %
- z toho cukry: 19.76 %
Tuky: 23.73 %
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0.13 %
Bílkoviny: 4.66 %
Sůl: 0.04 %
Vláknina: 0 %
Energie: 327 kcal



Potřebujete poradit? Zeptejte se nás...
2 kg - Ztužovač šlehačky Semifreddo, Leagel

2 kg - Ztužovač šlehačky Semifreddo, Leagel

skladem (min. DMT: 8.2027)
Ztužovač šlehačky, lze použít i na pravé italské Semifreddo - polo zmražené dorty.

Cena /kg bez DPH: 320,40 Kč
Cena /kg s DPH: 358,85 Kč
Cena /ks s DPH: 717,92 Kč
Cena /ks bez DPH: 641,00 Kč

———

1,5 kg - Ztužovač šlehačky Pannasu 100, Pregel
1,5 kg - Ztužovač šlehačky Pannasu 100, Pregel

1,5 kg - Ztužovač šlehačky Pannasu 100, Pregel

skladem
Ztužovač šlehačky pro dozdobování dortů a pohárů. Lze použít i pro ztužování šlehačkových krémů při výrobě šarlot.

Cena /kg bez DPH: 519,00 Kč
Cena /kg s DPH: 581,28 Kč
Cena /ks s DPH: 872,48 Kč
Cena /ks bez DPH: 779,00 Kč

———

Ztužení šlehačkových dortů