Zrcadlová poleva Jahodová - 1,5 kg

Zrcadlová poleva Jahodová - 1,5 kg

Zrcadlová poleva Jahodová - 1,5 kg
TOP
kg bez DPH: 275,00 Kč
kg s DPH: 308,00 Kč
prodejní ks s DPH: 462,56 Kč
prodejní ks bez DPH: 413,00 Kč
skladem


Parametry

Popis

Zrcadlově lesklá, jahodová poleva na šlehačkové šarloty, semifredda a mousse.

Zrcadlová poleva, která si uchovává svůj lesk i při nízké teplotě. Objevte celou řadu lesklých zrcadlových polev.

Šlehačkový dort Valentina

Recept na jeden dort

Šlehačkový krém Cheesecake:

Podklad:

Jádro schované v krému:

Poleva:

Čokoládové zdobení:

  • Několik lístků máty.
  • Čokoládové dekorace.
  • Čerstvé jahody.

Postup

  • Připravíme si krém Cheesecake v potřebném množství podle formy - vyšleháme všechny ingredience najednou.
  • Vyjkrojíme piškotový plát a vložíme na dno formy. Pokud tvar dortu má být věnec, pak vykrojíme ještě jeden kruhový otvor uprostřed.
  • Nalijeme krém Cheesecake do formy do jedné poloviny výšky formy tak aby uvnitř krému byla prohlubeň pro jádro dortu.
  • Dáme celé zmrazit, dokud tento korpus neztvrdne.
  • Po ztvrdnutí naplníme prohlubeň polevou Poleva s kousky Jahoda (kód: 2435) a završíme krémem Cheesecake těsně pod okraj formy (nebo až po kraj pokud budeme polévat i strany dortu).
  • Připravíme zrcadlovou jahodovou polevu promícháním Zrcadlová poleva Jahodová (kód: 2545) s kvalitní voda a zahřátím na 30 °C,
  • Polijeme povrch dortu až po okraj formy (nebo zamrazíme a polijeme celý dort včetně stran) a vložíme zpět do mrazícího zařízení na 10 minut.
  • Ozdobíme povrch dortu jahodami, mátou a čokoládou.

Oblíbené suroviny pro výrobu zákusků

Připravili jsme pro Vás výběr oblíbených surovin pro výrobu zákusků...

Oblíbený ztužovač živočišné šlehačky:

Oblíbené polevy zrcadlově lesklé (drží i na stranách dortu):

Oblíbené polevy želatinové (na povrch nebo dovnitř dortu):

Oblíbené polevy křupavé (při pokojové teplotě tenká křupavá vrstva):

Oblíbené polevy s kousky (obsahují kousky ovoce nebo křupínků, vhodné na potvrch nebo dovnitř dezertu):

Oblíbené suroviny pro ošetření čerstvého nebo mraženého ovoce:

Oblíbený dortový korpus na pečení dortů:

Země původu: Itálie
Balení výrobku: 1.5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2545

Složení

Složení výrobku: glukózový sirup, šťáva z jahod 15%, cukr, modifikovaný škrob, rostlinný výtažek ze světlice barvířské, regulátory kyselosti: kyselina citronová, citrát sodný, stabilizátor: pektin, aroma, konzervační látka: sorban draselný, barvivo: E120 karmína.
Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 257 kcal
  • Sacharidy: 63.8 g
  • - z toho cukry: 47.5 g
  • Bílkoviny: 0.1 g
  • Sůl: 0.01 g
  • Sušina: 63.91 g