1,5 kg - Zrcadlová poleva Bílá čokoláda, Leagel

1,5 kg - Zrcadlová poleva Bílá čokoláda, Leagel

1,5 kg - Zrcadlová poleva Bílá čokoláda, Leagel
Cena /kg bez DPH: 235,80 Kč
Cena /kg s DPH: 264,10 Kč

Cena /ks bez DPH: 354,00 Kč
Cena /ks s DPH: 396,48 Kč
skladem (min. DMT: 7.2026)

Zrcadlově lesklá, bílá čokoládová poleva na šlehačkové dorty apod. Lze ji ochutit a obravit ochucovací pastou, čímž získáte mnoho dalších zrcadlově lesklých polev.

Zobrazit celý popis


Zrcadlově lesklá, bílá čokoládová poleva na šlehačkové dorty apod. Lze ji ochutit a obravit ochucovací pastou, čímž získáte mnoho dalších zrcadlově lesklých polev.

Zrcadlová poleva, která si uchovává svůj lesk i při nízké teplotě. Objevte celou řadu lesklých zrcadlových polev.

více informací pro klienty
Balení výrobku: 1.5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Šlehačkový Pistáciový dort
Krém Pistácie

1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100
90 g Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká
50 g Piškotový plát tmavý
100 g Zrcadlová poleva Bílá čokoláda

Postup
  • Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme při pomalých otáčkách ztužovač.
  • Poté vše společně vyšleháme při vyšších otáčkách do hladké pevné konzistence.
  • Našlehaný krém se ochutí ochucovací pastou Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká, která se lehce špachtlí vmíchá do ušlehané šlehačky.
  • Krémem se plní forma vyložená piškotem a nechá se zpevnit v lednici nejméně 2 hod. (podle velikosti dortu).
  • Šlehačkový dort Bavarese se po vyndání z lednice ozdobí.
  • A uchovává v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.

 

 

Šlehačkový dort zamražený - Vanilka
Krém Vanilka:

1000 g vychlazená Smetana 33% tuku

 200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100

40 g Vanilka Gold - vanilková ochucovací pasta hladká

50 g Piškotový plát tmavý

 Zrcadlová poleva Bílá čokoláda ochucená Vanilka Gold - vanilková ochucovací pasta hladká

Při nižší tučnosti smetany je třeba snížit množství přidané vody.

Postup: