Zrcadlová poleva Bílá čokoláda, Leagel - 1,5 kg

Zrcadlová poleva Bílá čokoláda, Leagel - 1,5 kg

Zrcadlová poleva Bílá čokoláda, Leagel - 1,5 kg
Cena /kg bez DPH: 235,80 Kč
Cena /kg s DPH: 264,10 Kč

Cena /ks bez DPH: 354,60 Kč
Cena /ks s DPH: 397,15 Kč

skladem (min. DMT: 7.2026)
Zrcadlově lesklá, bílá čokoládová poleva na šlehačkové dorty apod. Lze ji ochutit a obravit ochucovací pastou, čímž získáte mnoho dalších zrcadlově lesklých polev. Zobrazit celý popis


Zrcadlově lesklá, bílá čokoládová poleva na šlehačkové dorty apod. Lze ji ochutit a obravit ochucovací pastou, čímž získáte mnoho dalších zrcadlově lesklých polev.

Zrcadlová poleva, která si uchovává svůj lesk i při nízké teplotě. Objevte celou řadu lesklých zrcadlových polev.

více informací pro klienty
Balení výrobku: 1.5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Šlehačkový Pistáciový dort
Krém Pistácie

1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234)
90 g Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 3824)
50 g Piškotový plát tmavý
100 g Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496)

Postup
  • Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme při pomalých otáčkách ztužovač.
  • Poté vše společně vyšleháme při vyšších otáčkách do hladké pevné konzistence.
  • Našlehaný krém se ochutí ochucovací pastou Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 3824), která se lehce špachtlí vmíchá do ušlehané šlehačky.
  • Krémem se plní forma vyložená piškotem a nechá se zpevnit v lednici nejméně 2 hod. (podle velikosti dortu).
  • Šlehačkový dort Bavarese se po vyndání z lednice ozdobí.
  • A uchovává v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.

 

 

Šlehačkové Semifreddo tvarohové
Tvarohový krém

1000 g vychlazená Smetana 33% tuku

200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234)

40 g Cheesecake 40 - sušené ochucení (kód: 2523)

Zdobení povrchu :
  •  Odebereme si polevy Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 260) a  Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496) do plastovéých mís a ohřejeme v mikrovlnné troubě na 35 °C.

  •  Rozehřáté polevy lehce promícháme cukrářskou špachtlí.

  •  Zmrazený dezert vyjmeme z formy a položíme jej na cukrářský rošt.

  •  Začneme na dezert rozlévat polevy směrem od středu k okrajům. Pokryjeme zatím pouze 2/3 plochy.

  •  Špachtlí rozetřeme polevy tak aby vytvořily mramorování a směrem k nepolité 1/3 dezertu. Tím získáme hladké pokrytí celého moučníku.

  •  Pomocí špachtle přeneseme dezert na servírovací podložku.

  •  Pro optimální ztuhnutí polevy uložíme dezert do mrazáku (-18 °C) nebo použijeme šokové mrazení.

  •  Po vyjmutí z mrazáku zdobíme libovolnou dekorací.

Postup:
  • Všechny suroviny na tvarohový krém společně vyšleháme.

  • Obdélníkovou či kulatou formu dortu prokládáme postupně piškotem a tvarohovým krémem a poté necháme zamrazit.

  • Šlehačkové deserty - šarloty po vyndání z mrazničky zdobíme Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 260) a Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496) a uchováváme v chladící vitríně.

Šlehačkový dort zamražený - Vanilka
Krém Vanilka:

1000 g vychlazená Smetana 33% tuku

 200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234)

40 g Ochucovací pasta Vanilka Zlatá (kód: 2205)

50 g Piškotový plát tmavý

 Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496) ochucená Ochucovací pasta Vanilka Zlatá (kód: 2205)

Při nižší tučnosti smetany je třeba snížit množství přidané vody.

Postup:
  • Krémem se plní forma vyložená piškotem.

  • A poté se nechá se zpevnit v mraznici nejméně 2 hod. (podle velikosti dortu).

  • Šlehačkový dort se po vyndání z mraznice zdobí na povrchu Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496) ochucená Ochucovací pasta Vanilka Zlatá (kód: 2205).

  • A uchovává v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.

Dort Jahody se Stracciatellou (1 plech 60 x 20 cm)
Základní recept na Sacher piškot

600 g Směs na korpus Sacher (kód: 2630)
350 g vejce
50 g kvalitní voda

  • Směs se našlehá a do hladka rozetře na plech vyložený pečícím papírem, uhladí se a peče.
  • Teplota pečení: 190 °C
  • Doba pečení: cca 20 min. s puštěným větráním.
Jahodový krém

140 g Ztužovač šlehačky Jahoda - na šlehačkové dorty (kód: 1726)
175 g kvalitní voda, ca. 20 °C 

  • Smíchá se do hladka.

700 g Smetana 33% tuku našlehaná předem

  • Vše se spojí.
Stracciatella krém

140 g Ztužovač šlehačky Stracciatella - na šlehačkové dorty (kód: 2764)
175 g kvalitní voda 20 °C

  • Smíchá se do hladka.

700 g Smetana 33% tuku našlehaná předem

  • Vše se spojí.
Panna Cotta Zrcadlová poleva

40 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234)
40 g kvalitní voda, teplá

  • Smíchá se do hladka a hned poté se přidá:

250 g Smetana 33% tuku, tekutá

  • Vše se promíchá a ihned se potahuje povrch řezů.
  • Lze také použít Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496).
  • Na dno formy se vloží plát upečený ze Směs na korpus Sacher (kód: 2630) (60 x 20 cm).
  • Jahodový krém a Stracciatella krém se nepravidelně protřou.
  • Naplní se jimi forma, uhladí se do hladka a nechá cca 2 hodiny chladit v lednici.
  • Zrcadlová bílá poleva se natře na povrch řezů. Může se melírovat s Poleva topping Jahoda (kód: 2196).
  • Nakrájí se nejprve čtverce (10 x 10 cm) a pak diagonálně trojúhelníky.
Zdobení
  • Použije se čerstvé ovoce, popř. čokoládové plátky.