Ztužovač šlehačky Pannasu 100
90 g Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká
50 g Piškotový plát tmavý
100 g Zrcadlová poleva Bílá čokoláda
1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100
40 g Vanilka Gold - vanilková ochucovací pasta hladká
50 g Piškotový plát tmavý
Zrcadlová poleva Bílá čokoláda ochucená Vanilka Gold - vanilková ochucovací pasta hladká
Při nižší tučnosti smetany je třeba snížit množství přidané vody.
Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme při pomalých otáčkách Ztužovač šlehačky Pannasu 100.
Našlehaný krém se ochutí ochucovací pastou Vanilka Gold - vanilková ochucovací pasta hladká, která se lehce vmíchá špachtlí do ušlehané šlehačky.
Krémem se plní forma vyložená piškotem.
A poté se nechá se zpevnit v mraznici nejméně 2 hod. (podle velikosti dortu).
Šlehačkový dort se po vyndání z mraznice zdobí na povrchu Zrcadlová poleva Bílá čokoláda ochucená Vanilka Gold - vanilková ochucovací pasta hladká.
A uchovává v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.