Kompletní sušený výrobek pro přípravu osvěžující citronové zmrzliny nebo sorbetů.
Základní receptura: 50 g této směsi, 270 g cukr, 60 g dextróza, 1 lt voda.
Výrobek Dextróza (kód: 2126) je možné nahradit cukrem (zmrzlina bude sladší), nebo je možné nahradit výrobkem Glukóza 21 DE, sušený glukózový sirup (kód: 3262) (zmrzlina bude méně sladká)
Přírodní sušená ochucovací směs pro ochucení zmrzliny a šlehačových zákusků.
Jedná se o ochucenou zmrzlinovou směs, která je po přidání cukru a rozpuštění ve vodě připravená ihned k mražení.
50 g | Citron 50 - zmrzlinový základ citronový (kód: 2211) |
270 g | cukr krupice |
60 g | Dextróza (kód: 2126) |
1000 g | kvalitní voda |
Pokud je zmrzlina určena k delšímu uchování, přidáme před mražením 3 – 5 g produktu Našlehávací pasta Soffi Gel® (kód: 3264) na 1 litr.
Jedná se o ochucenou zmrzlinovou směs, která je po přidání cukru a rozpuštění ve vodě připravená ihned k mražení.
CITRÓNOVÁ zmrzlina má výraznou osvěžující chuť, jemnou a lehkou konzistenci.
100 g | Citron 50 - zmrzlinový základ citronový (kód: 2211) |
660 g | cukr krupice |
2000 g | kvalitní voda |