Zmrzlina Veganský Rýžový krém
Receptura:
1 sáček (1600 g)
Směs na zmrzlinu Mléčná rýže
(kód: 3147)
2,4 litrů (2400 g)
kvalitní voda
Postup:
Sáček rozpustit do velmi horké vody (nejméně 90°C).
Nechat 15 min. odstát.
Znovu promíchat a nalít do zmrzlinového stroje.
GELATO.cz
Profesionální suroviny
Jak se vyrábí kvalitní zmrzlina?
Doporučujeme
Novinky
Akce
Přihlásit
Objednávka
O NÁS
Proč využívat naše služby?
Školení, semináře a ochutnávky
KONTAKT
Profesionální suroviny
Suroviny na výrobu zmrzliny
Suroviny na dorty a zákusky
Poradíme...
Jak se vyrábí kvalitní zmrzlina?
Obchodní podmínky
Zásady pro ochranu osobních údajů
KONTAKT
| © 1993 - 2024 P R E G O
| Doporučené prohlížeče: Chrome / Firefox