Zmrzlina Vanilka Vera Madagaskar

Recept na vaničku 4 kg:

3680 g Tekutá smetanová báze

200 g Smetana 33% tuku

120 g Vanilka Madagascar Madre - vanilková ochucovací pasta hladká

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch 2 suchými vanilkovými lusky a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

3 kg - Vanilka Madagascar Madre - vanilková ochucovací pasta hladká, LineaGel
3 kg - Vanilka Madagascar Madre - vanilková ochucovací pasta hladká, LineaGel
TOP

3 kg - Vanilka Madagascar Madre - vanilková ochucovací pasta hladká, LineaGel

skladem (min. DMT: 9.2026)
Exkluzivní vanilková pasta. Obsahuje vanilková zrníčka.

Cena /kg bez DPH: 956,00 Kč
Cena /kg s DPH: 1.070,72 Kč
Cena /ks s DPH: 3.212,16 Kč
Cena /ks bez DPH: 2.868,00 Kč

———

Zmrzlina Vanilka Vera Madagaskar