Dextróza
200 g Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká
200 g Mandle Sicilia Madre - ochucovací pasta
200 g Stracciatella Hořká čokoláda - poleva hladká nanuková
200 g Morella Pistácie - poleva krémová hladká
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pasty Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká a Mandle Sicilia Madre - ochucovací pasta.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců", případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení, anebo na rovný povrch zmrzliny vytvoříme velkými zmrzlinovými kleštěmi koule jako na fotografii.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevou Stracciatella Hořká čokoláda - poleva hladká nanuková a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
———
———
———
———
———