Zmrzlina Jogurt

Recept na vaničku 4 kg:

3160 g Tekutá smetanová báze

40 g cukr krupice

600 g Jogurt čerstvý bílý

80 g Dextróza

120 g Yogurt 30 Gusto Piu - sušené ochucení

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucení (čerstvý jogurt a Yogurt 30 Gusto Piu - sušené ochucení).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny např. vhodnou polevou a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

25 kg - Dextróza
25 kg - Dextróza

25 kg - Dextróza

skladem (min. DMT: 1.2027)
Dextrózou se může nahradit 10-15% cukru. Oddaluje krystalizaci, snižuje sladkost v receptu.

Cena /kg bez DPH: 55,00 Kč
Cena /kg s DPH: 61,60 Kč
Cena /ks s DPH: 1.540,00 Kč
Cena /ks bez DPH: 1.375,00 Kč

———

Zmrzlina Jogurt