Zmrzlina Jogurt - komplet vanička 4 kg

Pasterace:

2257 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

226 g Smetana 33% tuku

537 g cukr krupice

113 g Báze Fiocco 50 - základ pro mléčnou zmrzlinu

148 g Dextróza

Ochucení:

600 g Jogurt čerstvý bílý

120 g Yogurt 30 Gusto Piu - sušené ochucení

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucení (čerstvý jogurt a Yogurt 30 Gusto Piu - sušené ochucení).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny např. vhodnou polevou a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Dávkování:

název dávka
1 kg - Mléko plnotučné (3,5% tuku)  g
1 kg - Smetana 33% tuku  g
1 kg - cukr krupice  g
25 kg - Dextróza  g
Jogurt čerstvý bílý  g
1,5 kg - Yogo Più 30-50 - sušené ochucení, LineaGel  g
2 kg - Báze Fiocco 50 - základ pro mléčnou zmrzlinu, LineaGel  g
1 kg - Yogurt 30 Gusto Piu - sušené ochucení, Montebianco  g
CELKEM g

Nutriční hodnoty:


Sušina: 31.77 %
Sušina mléčná: 6.57 %
Sacharidy: 23.4 %
- z toho cukry: 22.43 %
Tuky: 4.24 %
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0.03 %
Bílkoviny: 3.58 %
Sůl: 0.04 %
Vláknina: 0 %
Energie: 148 kcal



Potřebujete poradit? Zeptejte se nás...
25 kg - Dextróza
25 kg - Dextróza

25 kg - Dextróza

skladem (min. DMT: 1.2027)
Dextrózou se může nahradit 10-15% cukru. Oddaluje krystalizaci, snižuje sladkost v receptu.

Cena /kg bez DPH: 55,00 Kč
Cena /kg s DPH: 61,60 Kč
Cena /ks s DPH: 1.540,00 Kč
Cena /ks bez DPH: 1.375,00 Kč

———

2 kg - Báze Fiocco 50 - základ pro mléčnou zmrzlinu, LineaGel
2 kg - Báze Fiocco 50 - základ pro mléčnou zmrzlinu, LineaGel
TOP

2 kg - Báze Fiocco 50 - základ pro mléčnou zmrzlinu, LineaGel

skladem (min. DMT: 12.2026)
Univerzální báze pro recepty se smetanou i bez. Výroba zmrzliny studenou i teplou cestou. Příklad receptu se smetanou: 50 g báze, 210 g cukru, 50 g dextrózy, 120 g smetany, 1 l mléka

Cena /kg bez DPH: 332,00 Kč
Cena /kg s DPH: 371,84 Kč
Cena /ks s DPH: 743,68 Kč
Cena /ks bez DPH: 664,00 Kč

———

1 kg - Yogurt 30 Gusto Piu - sušené ochucení, Montebianco
1 kg - Yogurt 30 Gusto Piu - sušené ochucení, Montebianco
TOP

1 kg - Yogurt 30 Gusto Piu - sušené ochucení, Montebianco

skladem (min. DMT: 10.2027)

Cena /kg bez DPH: 371,00 Kč
Cena /kg s DPH: 415,52 Kč
Cena /ks s DPH: 415,52 Kč
Cena /ks bez DPH: 371,00 Kč

———

Zmrzlina Jogurt - komplet vanička 4 kg