Zmrzlina Jogurt - komplet vanička 4 kg

Zmrzlina Jogurt - komplet vanička 4 kg

Pasterace:

2257 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

226 g Smetana 33% tuku

537 g cukr krupice

113 g Báze EVO 50 - základ pro mléčnou zmrzlinu za tepla i za studena (kód: 2304)

148 g Dextróza (kód: 2126)

Ochucení:

600 g Jogurt čerstvý bílý

120 g Yogo Più 30-50 - sušené ochucení (kód: 3865)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucení (čerstvý jogurt a Yogo Più 30-50 - sušené ochucení (kód: 3865)).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny např. vhodnou polevou a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.