Točená zmrzlina Mléčný karamel
Zmrzlina s chutí známého dezertu Creme Caramel.
Receptura:
1 sáček (1250 g)
Zmrzlinová směs Karamel easy
(kód: 2354)
2,5 litru (2500 g)
Mléko plnotučné (3,5% tuku)
Postup:
Sáček rozpustit do mléka a důkladně promixovat.
Nechat 15 min. odstát.
Znovu promíchat a nalít do zmrzlinového stroje.
GELATO.cz
Profesionální suroviny
Jak se vyrábí kvalitní zmrzlina?
Doporučujeme
Novinky
Akce
Přihlásit
Objednávka
O NÁS
Proč využívat naše služby?
Školení, semináře a ochutnávky
KONTAKT
Profesionální suroviny
Suroviny na výrobu zmrzliny
Suroviny na dorty a zákusky
Poradíme...
Jak se vyrábí kvalitní zmrzlina?
Obchodní podmínky
Zásady pro ochranu osobních údajů
KONTAKT
| © 1993 - 2024 P R E G O
| Doporučené prohlížeče: Chrome / Firefox