Zmrzlina Čokoláda s višní

Recept na vaničku 4 kg:

2500 g Voda horká 90 °C

1750 g Směs na zmrzlinu Čokoláda Noir Ecuador (kód: 3868)

100 g Dextróza (kód: 2126)

300 g Poleva s kousky Višeň Amarena (kód: 2191)

čokoládové sušenky

Postup:

  1. Směs na zmrzlinu Čokoláda Noir Ecuador (kód: 3868) rozpustíme v karafě do horké vody a necháme odstát cca 15 min.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevou a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Dextróza - 25 kg
Dextróza - 25 kg

Dextróza - 25 kg

skladem (min. DMT: 11.2025)
Dextrózou se může nahradit 10-15% cukru. Oddaluje krystalizaci, snižuje sladkost. Tento výrobek zajišťujeme pouze pro naše stálé odběratele profesionálních surovin na zmrzlinu.

Cena /kg bez DPH: 76,00 Kč
Cena /kg s DPH: 85,12 Kč
Cena /ks s DPH: 2.128,00 Kč
Cena /ks bez DPH: 1.900,00 Kč

———

Směs na zmrzlinu Čokoláda Noir Ecuador, Lineagel - 1,75 kg
Směs na zmrzlinu Čokoláda Noir Ecuador, Lineagel - 1,75 kg
TOP

Směs na zmrzlinu Čokoláda Noir Ecuador, Lineagel - 1,75 kg

skladem (min. DMT: 9.2026)

Cena /kg bez DPH: 383,40 Kč
Cena /kg s DPH: 429,41 Kč
Cena /ks s DPH: 751,52 Kč
Cena /ks bez DPH: 671,00 Kč

———

Poleva s kousky Višeň Amarena, Lineagel - 3 kg
Poleva s kousky Višeň Amarena, Lineagel - 3 kg
TOP

Poleva s kousky Višeň Amarena, Lineagel - 3 kg

na objednávku, dodání 1-2 měsíce
Kousky pikantních tmavých višní v hustém nálevu. Vhodné k protírání zmrzliny, zdobení pohárů a moučníků.

Cena /kg bez DPH: 298,80 Kč
Cena /kg s DPH: 334,66 Kč
Cena /ks s DPH: 1.003,52 Kč
Cena /ks bez DPH: 896,00 Kč

———