Směs na zmrzlinu Čokoláda Noir Ecuador (kód: 3868)
100 g Dextróza (kód: 2126)
300 g Poleva s kousky Višeň Amarena (kód: 2191)
čokoládové sušenky
Směs na zmrzlinu Čokoláda Noir Ecuador (kód: 3868) rozpustíme v karafě do horké vody a necháme odstát cca 15 min.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevou a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
———
———
———