1 kg - Yogurt 30 Gusto Piu - sušené ochucení, Montebianco

1 kg - Yogurt 30 Gusto Piu - sušené ochucení, Montebianco

1 kg - Yogurt 30 Gusto Piu - sušené ochucení, Montebianco
TOP
Cena /kg bez DPH: 412,00 Kč
Cena /kg s DPH: 461,44 Kč

Cena /ks bez DPH: 412,00 Kč
Cena /ks s DPH: 461,44 Kč

dávkování: 30 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 12,36 Kč


skladem (min. DMT: 12.2027)


Barva: Bílá slonovinová
Chuť: Kyselá, typická pro jogurt
Dávkování: 30-35
Balení výrobku: 1 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Točená zmrzlina Jogurtová

Tento recept dává chuť podobnou tvarohovému Míšovi. Pro dosažení čisté jogurtové chuti doporučujeme použít základ Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny

Recept:

2000 g Florida Milk - základ pro výrobu mléčné točené zmrzliny

4400 g kvalitní voda

192 g Yogurt 30 Gusto Piu - sušené ochucení

Postup:

 

Zmrzlina Jahodový jogurt
Receptura:

3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

690 g cukr krupice

300 g Basemount 100 ® - základ pro mléčnou zmrzlinu

360 g Smetana 33% tuku

 
Jogurtové pohárky
Jogurtový krém

 100 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100
500 g vychlazená Smetana 33% tuku
20 g Yogurt 30 Gusto Piu - sušené ochucení

  • Vše společně vyšleháme.
  • Pohárky nebo obdélníkovou či kulatou formu dortu prokládáme postupně piškotem a krémem a poté necháme zamrazit.
  • Šlehačkové deserty - šarloty po vyndání z mrazničky zdobíme a uchováváme v chladící vitríně.
Dort Jogurt Marakuja
Suroviny

1000 g Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100
30 g Yogurt 30 Gusto Piu - sušené ochucení
400 g Jogurt čerstvý bílý
100 g Marakuja - poleva s kousky
5 g Cukrářský lesk Geloglass

Poleva na zvlhčení piškotu
  • Svaříme 120 g cukr krupice ve 100 g kvalitní voda a následně ochutíme 44 g Likéru maraschino. 
Postup

 

Zmrzlina Jogurt - komplet vanička 4 kg
Pasterace:

2257 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

226 g Smetana 33% tuku

537 g cukr krupice

113 g Báze Fiocco 50 - základ pro mléčnou zmrzlinu

148 g Dextróza

Ochucení:

600 g Jogurt čerstvý bílý

120 g Yogurt 30 Gusto Piu - sušené ochucení

Postup:
  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucení (čerstvý jogurt a Yogurt 30 Gusto Piu - sušené ochucení).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny např. vhodnou polevou a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Točená zmrzlina Jogurtová

Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny dává zmrzlině svěží, přirozenou chuť a hladkou krémovou konzistenci. 

Receptura
1 sáček (2000 g) Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny
5 litrů (5000 g) Mléko plnotučné (3,5% tuku)
210 g Yogurt 30 Gusto Piu - sušené ochucení
Postup