Višňový dort

Piškotový korpus Ø 26 cm (na 1 dort):

216 g vejce
50 g kvalitní voda
  • Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.
  • Pečeme při 200ºC, 30 minut bez větrání, poté 15 minut s větráním.

Krém Višňový:

 250 g kvalitní voda 20ºC
1000 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku
  • Readymix smícháme do hladka s vodou 20ºC a vmícháme do našlehané šlehačky.

Višňová poleva:

50 g Ztužovač šlehačky Višeň - na šlehačkové dorty (kód: 2580)

100 g kvalitní voda

  • Readymix spojíme s vodou a pořádně zamícháme, až začne želatina mírně tuhnout, začneme dort polévat. 

 

Výroba čokoládových ozdob:

Rozehřátou čokoládu Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099) natřeme na transferovou fólii (položenou dekorem směrem vzhůru).

Její velikost můžeme podle potřeby upravit.

Nařežeme si potřebné tvary a popř. je vytvarujeme.

Po ztuhnutí čokolády fólii opatrně sloupneme.

 

Směs na pečení jemného piškotu Biscuit, Kessko - 25 kg
Směs na pečení jemného piškotu Biscuit, Kessko - 25 kg

Směs na pečení jemného piškotu Biscuit, Kessko - 25 kg

skladem
Vynikající směs na výrobu piškotového korpusu.

Cena /kg bez DPH: 135,45 Kč
Cena /kg s DPH: 151,70 Kč
Cena /ks s DPH: 3.792,32 Kč
Cena /ks bez DPH: 3.386,00 Kč

———

Višňový dort