Piškotový korpus Ø 26 cm (na 1 dort):
216 g vejce
50 g kvalitní voda
- Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.
- Pečeme při 200ºC, 30 minut bez větrání, poté 15 minut s větráním.
Krém Višňový:
250 g kvalitní voda 20ºC
1000 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku
- Readymix smícháme do hladka s vodou 20ºC a vmícháme do našlehané šlehačky.
Višňová poleva:
50 g Ztužovač šlehačky Višeň - na šlehačkové dorty (kód: 2580)
100 g kvalitní voda
- Readymix spojíme s vodou a pořádně zamícháme, až začne želatina mírně tuhnout, začneme dort polévat.
Výroba čokoládových ozdob:
Rozehřátou čokoládu Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099) natřeme na transferovou fólii (položenou dekorem směrem vzhůru).
Její velikost můžeme podle potřeby upravit.
Nařežeme si potřebné tvary a popř. je vytvarujeme.
Po ztuhnutí čokolády fólii opatrně sloupneme.