Poleva s kousky Lesní plody, Lineagel - 3 kg

Poleva s kousky Lesní plody, Lineagel - 3 kg

Poleva s kousky Lesní plody, Lineagel - 3 kg
Cena /kg bez DPH: 321,30 Kč
Cena /kg s DPH: 359,86 Kč

Cena /ks bez DPH: 964,00 Kč
Cena /ks s DPH: 1.079,68 Kč

na objednávku, dodání 1-2 měsíce
Poleva s kousky k dozdobování zmrzliny, pohárů, moučníků. Příjemná chuť lesního ovoce. Zobrazit celý popis


Barva: Jasně červenofialová
Chuť: Typická pro lesní ovoce
Dávkování: Ozdobte dle libosti
Vzhled: Hladká a tekutá pasta s kousky ovoce
Poleva s kousky k dozdobování zmrzliny, pohárů, moučníků. Příjemná chuť lesního ovoce.

Poleva pro zmrzlinu, dorty a dezerty, protírání a dekoraci s chutí lesního ovoce. Neobsahuje žádné barvivo.

Poleva s kousky vyrobená z přírodních surovin pro lákavé a chutné protírání zmrzliny ve vaničkách a zdobení zmrzlinových pohárů a moučníků.

Objevte celou rodinu kvalitních polev s kousky do zmrzliny, pohárů a dezertů.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 3 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Zmrzlina Lesní koláč

Receptura:

3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

 690 g cukr krupice

 300 g Báze Latte 100 C/F Madre - základ pro mléčnou zmrzlinu za tepla i za studena (kód: 3834)

 800 g Smetana 33% tuku

 220 g Ochucovací pasta Sušenka Máslová (kód: 2311)

 250 g Poleva s kousky Lesní plody (kód: 2202)

Šlehačkový dort Lesní plody
Krém Lesní plody

 1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234)
90 g Ochucovací pasta Sušenka Máslová (kód: 2311)
40 g Ochucovací pasta Lesní plody (kód: 2686)
50 g Piškotový plát světlý
100 g Poleva s kousky Lesní plody (kód: 2202)

Postup
  • Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme při pomalých otáčkách Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234) .
  • Poté vše společně vyšleháme při vyšších otáčkách do hladké pevné konzistence.
  • Našlehaný krém se ochutí 1/2 pastou Ochucovací pasta Sušenka Máslová (kód: 2311) a 1/2 pastou Ochucovací pasta Lesní plody (kód: 2686), které se lehce vmíchají do ušlehané šlehačky.
  • Krémem se plní forma vyložená piškotem. Obě vrstvy krému se oddělí další vrstvou piškotu.
  • Dort se nechá zpevnit v lednici nejméně 2 hod. (podle velikosti dortu).
  • Šlehačkový dort Bavarese se po vyndání z lednice zdobí Poleva s kousky Lesní plody (kód: 2202)
  • A uchovává v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.

 Recepty k produktu