Poleva topping Jahoda, Lineagel - 1,2 kg

Poleva topping Jahoda, Lineagel - 1,2 kg

Poleva topping Jahoda, Lineagel - 1,2 kg
TOP
skladem (min. DMT: 5.2026)
Jahodová poleva k dekoraci zmrzliny, pohárů a dezertů. Obsahuje 30% jahod. Zobrazit celý popis
kg bez DPH: 224,10 Kč
kg s DPH: 250,99 Kč
prodejní ks bez DPH: 269,00 Kč
prodejní ks s DPH: 301,28 Kč



Barva: Typická pro jahody
Chuť: Typické pro jahodu
Dávkování: Ozdobte dle libosti.
Vzhled: Hladká a tekutá pasta
Jahodová poleva k dekoraci zmrzliny, pohárů a dezertů. Obsahuje 30% jahod. Poleva pro zmrzlinu, dorty a dezerty, protírání a dekoraci s chutí jahod. Neobsahuje barviva.

Praktické balení v topingové lahvi pro snadné zdobení a dochucení.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PE lahev 1.2 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2196

Točená zmrzlina Jogurtová

Kompletní sušená směs pro přípravu oblíbeného mraženého jogurtu.

Receptura:

1 sáček (1080 g) Směs na Točenou zmrzlinu Jogurt Frozen (kód: 2826)
4 litrů (4000 g) Mléko plnotučné (3,5% tuku)

Postup:

  • Sáček rozpustit do mléka a důkladně promixovat.
  • Nechat 0,5 hodiny odstát.
  • Znovu promíchat a nalít do zmrzlinového stroje.

Dort Jahody se Stracciatellou (1 plech 60 x 20 cm)

Základní recept na Sacher piškot

600 g Směs na korpus Sacher (kód: 2630)
350 g vejce
  50 g kvalitní voda

  • Směs se našlehá a do hladka rozetře na plech vyložený pečícím papírem, uhladí se a peče.
  • Teplota pečení: 190 °C
  • Doba pečení: cca 20 min. s puštěným větráním.

Jahodový krém

140 g Ztužovač šlehačky Jahoda - na šlehačkové dorty (kód: 1726)
175 g kvalitní voda, ca. 20 °C 

  • Smíchá se do hladka.

700 g Smetana 33% tuku  našlehaná předem

  • Vše se spojí.

Stracciatella krém

140 g Ztužovač šlehačky Stracciatella - na šlehačkové dorty (kód: 2764)
175 g kvalitní voda  20 °C

  • Smíchá se do hladka.

700 g Smetana 33% tuku našlehaná předem

  • Vše se spojí.

Panna Cotta Zrcadlová poleva

40 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234)
40 g kvalitní voda, teplá

  • Smíchá se do hladka a hned poté se přidá:

250 g Smetana 33% tuku, tekutá

  • Vše se promíchá a ihned se potahuje povrch řezů.
  • Lze také použít Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496).
  • Na dno formy se vloží plát upečený ze Směs na korpus Sacher (kód: 2630) (60 x 20 cm).
  • Jahodový krém a Stracciatella krém se nepravidelně protřou.
  • Naplní se jimi forma, uhladí se do hladka a nechá cca 2 hodiny chladit v lednici.
  • Zrcadlová bílá poleva se natře na povrch řezů. Může se melírovat s Poleva topping Jahoda (kód: 2196).
  • Nakrájí se nejprve čtverce (10 x 10 cm) a pak diagonálně trojúhelníky.

Zdobení

  • Použije se čerstvé ovoce, popř. čokoládové plátky.