Ochucovací pasta Mascarpone Madre (kód: 3799)
100 g Poleva krémová Morella Gianduia (kód: 3901)
na 1 kg | produkty | na 3 kg |
1000 g | Tekutá smetanová báze | 3.000 |
80 g | Ochucovací pasta Mandle Amaretto (kód: 3813) | 240 |
100 g | Poleva krémová Morella Pistácie (kód: 3907) | dle chuti |
nazdobíme podle libosti |
na 1 kg | produkty | na 3 kg |
1000 g | Tekutá smetanová báze | 3.000 |
80 g | Ochucovací pasta Kokos (kód: 2219) | 240 |
100 g | Poleva krémová Morella Hořká čokoláda Noir (kód: 3906) | dle chuti |
nazdobíme podle libosti |
3280 g Tekutá smetanová báze
200 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
120 g Dextróza (kód: 2126)
200 g Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 3824)
200 g Ochucovací pasta Mandle Sicilia Madre (kód: 3795)
200 g Poleva křupavá Stracciatella Hořká čokoláda (kód: 3887)
200 g Poleva krémová Morella Pistácie (kód: 3907)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pasty Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 3824) a Ochucovací pasta Mandle Sicilia Madre (kód: 3795).
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců", případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení, anebo na rovný povrch zmrzliny vytvoříme velkými zmrzlinovými kleštěmi koule jako na fotografii.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevou Poleva křupavá Stracciatella Hořká čokoláda (kód: 3887) a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
4000 g Tekutá smetanová báze
280 g Ochucovací pasta Zabajone Vaječný likér (kód: 2549)
150 g Poleva krémová Morella Hořká čokoláda Noir (kód: 3906)
Poleva krémová Morella Hořká čokoláda Noir (kód: 3906) dozdobíme povrch zmrzliny ve vaničce.
3360 g Tekutá metanová báze
400 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
240 g Ochucovací pasta Sušenka Máslová (kód: 2311)
8 g Skořice mletá
200 g Poleva s kousky Jablko se skořicí (kód: 3083)
100 g Poleva s kousky Zlaté rozinky (kód: 3084)
drcené mandle (dle chuti)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
2385 g | Tekutá smetanová báze |
45 g | cukr krupice |
45 g | Dextróza (kód: 2126) |
135 g | kvalitní voda |
300 g | Čerstvé mascarpone |
90 g | Ochucovací pasta Mascarpone Madre (kód: 3799) |
400 g | Poleva krémová Morella Kávová s křupínky (kód: 3903) |
piškotový plát | |
kávový sirup | |
kakao |
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme Čerstvé mascarpone a Ochucovací pasta Mascarpone Madre (kód: 3799) nebo Ochucovací pasta Tiramisu (kód: 2188).
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Na dno vaničky natřeme Poleva krémová Morella Kávová s křupínky (kód: 3903) a na ní položíme piškot zvlhčený kávovým sirupem a posypeme kakaem.
Hotovou zmrzlinu natřeme na piškotový plát do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.
Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).
na 1 kg | produkty | na 4 kg |
1000 g | Tekutá smetanová báze | 4.000 |
80 g | Pasta a poleva s kousky Rafael (kód: 3151) | 320 |
Pasta a poleva s kousky Rafael (kód: 3151) jako poleva | dle chuti |
na 1 kg | produkty | na 4 kg |
1000 g | Tekutá smetanová báze | 4.000 |
100 g | Ochucovací pasta Čokoláda Noir (kód: 2190) | 400 |
30 g | Dextróza (kód: 2126) | 120 |
3160 g Tekutá smetanová báze
40 g cukr krupice
600 g Jogurt čerstvý bílý
80 g Dextróza (kód: 2126)
120 g Yogo Più 30-50 - sušené ochucení (kód: 3865)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucení (čerstvý jogurt a Yogo Più 30-50 - sušené ochucení (kód: 3865)).
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny např. vhodnou polevou a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
3400 g Tekutá smetanová báze
120 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
120 g Dextróza (kód: 2126)
400 g Ochucovací pasta Lískový oříšek zlatý (kód: 2208)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců".
Nakonec dozdobíme povrch polevami a necháme krátce zamrazit v mrazáku nebo nejlépe pomocí silného šokového mražení.
Umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
3680 g Tekutá smetanová báze
200 g Smetana 33% tuku
120 g Ochucovací pasta Vanilka Vera Madagascar Madre (kód: 3811)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch 2 suchými vanilkovými lusky a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
na 1 kg | produkty | na 4 kg |
1000 g | Tekutá smetanová báze | 5.000 |
100 g | Ochucovací pasta Arašídy Madre (kód: 3822) | 400 |
30 g | Dextróza (kód: 2126) | 120 |
Hotovou zmrzlinu protřeme Poleva krémová Morella Gianduia (kód: 3901), nebo Poleva krémová Morella Mléčná čokoláda (kód: 3905) a Poleva Mléčný karamel Mou (kód: 3911)
na 1 kg | produkty | na 4 kg |
1000 g | Tekutá smetanová báze | 4.000 |
60 g | Ochucovací pasta Sušenka Máslová (kód: 2311) | 240 |
60 g | Mléko plnotučné (3,5% tuku) | 240 |
50 g | Poleva s kousky Sušenková (kód: 3895) | dle chuti |
na 1 kg | produkty | na 4 kg |
1000 g | Tekutá smetanová báze | 4.000 |
100 g | Ochucovací pasta Čokoláda Noir (kód: 2190) | 400 |
30 g | Dextróza (kód: 2126) | 120 |
na 1 kg | produkty | na 4 kg |
1000 g | Tekutá smetanová báze | 4.000 |
80 g | Ochucovací pasta Vlašský ořech Sorrento (kód: 2187) | 320 |