Tekutá smetanová báze, Lineagel - 1 kg

Tekutá smetanová báze, Lineagel - 1 kg

Cena /kg bez DPH: 38,70 Kč
Cena /kg s DPH: 43,34 Kč

Cena /ks bez DPH: 39,00 Kč
Cena /ks s DPH: 43,68 Kč


Balení výrobku: 1 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Zmrzlina Cremino mascarpone
Receptura:

1000 g Tekutá smetanová báze

35 g Ochucovací pasta Mascarpone Madre (kód: 3799)

 100 g Poleva krémová Morella Gianduia (kód: 3901)

Zmrzlina Cremino Pistácie
na 1 kg produkty na 3 kg
1000 g Tekutá smetanová báze 3.000
80 g Ochucovací pasta Mandle Amaretto (kód: 3813) 240
100 g Poleva krémová Morella Pistácie (kód: 3907) dle chuti
  nazdobíme podle libosti

 

Zmrzlina Cremino Hořká čokoláda s kokosem
na 1 kg produkty na 3 kg
1000 g Tekutá smetanová báze 3.000
80 g Ochucovací pasta Kokos (kód: 2219) 240
100 g Poleva krémová Morella Hořká čokoláda Noir (kód: 3906) dle chuti
  nazdobíme podle libosti

 

Zmrzlina Mozartovy koule

 

Recept na vaničku 4 kg:

3280 g Tekutá smetanová báze

200 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

120 g Dextróza (kód: 2126)

200 g Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 3824)

200 g Ochucovací pasta Mandle Sicilia Madre (kód: 3795)

200 g Poleva křupavá Stracciatella Hořká čokoláda (kód: 3887)

200 g Poleva krémová Morella Pistácie (kód: 3907)

Postup:
  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pasty Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 3824) a Ochucovací pasta Mandle Sicilia Madre (kód: 3795).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců", případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení, anebo na rovný povrch zmrzliny vytvoříme velkými zmrzlinovými kleštěmi koule jako na fotografii.

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevou Poleva křupavá Stracciatella Hořká čokoláda (kód: 3887) a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina smetanová Koňaková špička

 

Receptura:

4000 g Tekutá smetanová báze

280 g Ochucovací pasta Zabajone Vaječný likér (kód: 2549)

 

150 g Poleva krémová Morella Hořká čokoláda Noir (kód: 3906)

 

 Poleva krémová Morella Hořká čokoláda Noir (kód: 3906) dozdobíme povrch zmrzliny ve vaničce.

Zmrzlina Štrůdl

 

Recept na vaničku 4 kg:

3360 g Tekutá metanová báze

400 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

240 g Ochucovací pasta Sušenka Máslová (kód: 2311)

8 g Skořice mletá 

200 g Poleva s kousky Jablko se skořicí (kód: 3083)

100 g Poleva s kousky Zlaté rozinky (kód: 3084)

drcené mandle (dle chuti)

Postup:
  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Cremino Tiramisu

 

Recept na zarovnanou vaničku 3 kg
2385 g Tekutá smetanová báze
45 g cukr krupice
45 g Dextróza (kód: 2126)
135 g kvalitní voda
300 g Čerstvé mascarpone
90 g Ochucovací pasta Mascarpone Madre (kód: 3799)
400 g Poleva krémová Morella Kávová s křupínky (kód: 3903)
  piškotový plát
  kávový sirup
  kakao
Postup:
  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme Čerstvé mascarpone a Ochucovací pasta Mascarpone Madre (kód: 3799) nebo Ochucovací pasta Tiramisu (kód: 2188).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Na dno vaničky natřeme Poleva krémová Morella Kávová s křupínky (kód: 3903) a na ní položíme piškot zvlhčený kávovým sirupem a posypeme kakaem.

  4. Hotovou zmrzlinu natřeme na piškotový plát do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.

  5. Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).

  6. Na ztuhlý povrch nasypeme kakao a nakonec nalijeme polevu Poleva krémová Morella Kávová s křupínky (kód: 3903).
Zmrzlina s chutí oblíbených kokosových kuliček
na 1 kg produkty na 4 kg
1000 g Tekutá smetanová báze 4.000
80 g Pasta a poleva s kousky Rafael (kód: 3151) 320
  Pasta a poleva s kousky Rafael (kód: 3151) jako poleva  dle chuti

 

Zmrzlina Čokoládová
na 1 kg produkty na 4 kg
1000 g Tekutá smetanová báze 4.000
100 g Ochucovací pasta Čokoláda Noir (kód: 2190) 400
30 g Dextróza (kód: 2126) 120
Zmrzlina Jogurt
Recept na vaničku 4 kg:

3160 g Tekutá smetanová báze

40 g cukr krupice

600 g Jogurt čerstvý bílý

80 g Dextróza (kód: 2126)

120 g Yogo Più 30-50 - sušené ochucení (kód: 3865)

Postup:
  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucení (čerstvý jogurt a Yogo Più 30-50 - sušené ochucení (kód: 3865)).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny např. vhodnou polevou a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Lískový oříšek Zlatý

 

Recept na vaničku 4 kg:

3400 g Tekutá smetanová báze

120 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

120 g Dextróza (kód: 2126)

400 g Ochucovací pasta Lískový oříšek zlatý (kód: 2208)

Postup:
  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". 

  4. Nakonec dozdobíme povrch polevami a necháme krátce zamrazit v mrazáku nebo nejlépe pomocí silného šokového mražení.

  5. Umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Vanilka Vera Madagaskar
Recept na vaničku 4 kg:

3680 g Tekutá smetanová báze

200 g Smetana 33% tuku

120 g Ochucovací pasta Vanilka Vera Madagascar Madre (kód: 3811)

Postup:
  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch 2 suchými vanilkovými lusky a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Snickers
na 1 kg produkty na 4 kg
1000 g Tekutá smetanová báze 5.000
100 g Ochucovací pasta Arašídy Madre (kód: 3822) 400
30 g Dextróza (kód: 2126) 120

Hotovou zmrzlinu protřeme Poleva krémová Morella Gianduia (kód: 3901), nebo Poleva krémová Morella Mléčná čokoláda (kód: 3905)Poleva Mléčný karamel Mou (kód: 3911)

Zmrzlina Sušenka Cookies
na 1 kg produkty na 4 kg
1000 g Tekutá smetanová báze 4.000
60 g Ochucovací pasta Sušenka Máslová (kód: 2311) 240
60 g Mléko plnotučné (3,5% tuku) 240
50 g Poleva s kousky Sušenková (kód: 3895) dle chuti

 

Zmrzlina Čokoládová
na 1 kg produkty na 4 kg
1000 g Tekutá smetanová báze 4.000
100 g Ochucovací pasta Čokoláda Noir (kód: 2190) 400
30 g Dextróza (kód: 2126) 120
Zmrzlina Vlašský ořech
na 1 kg produkty na 4 kg
1000 g Tekutá smetanová báze 4.000
80 g Ochucovací pasta Vlašský ořech Sorrento (kód: 2187) 320