Cheesecake 40 - sušené ochucení, Lineagel - 1 kg

Cheesecake 40 - sušené ochucení, Lineagel - 1 kg

Cheesecake 40 - sušené ochucení, Lineagel - 1 kg
TOP
skladem (min. DMT: 5.2026)
Sušená směs s chutí čerstvého tvarohu. Určena k ochucení mléčného základu při výrobě zmrzliny, cukrářských krémů a šlehačky.   Zobrazit celý popis
kg bez DPH: 479,70 Kč
kg s DPH: 537,26 Kč

dávkování: 40 g/kg základu
cena dávky bez DPH: 19,19 Kč
prodejní ks bez DPH: 480,00 Kč
prodejní ks s DPH: 537,60 Kč



Barva: Bílá slonovinová
Chuť: Sladká, typická pro cheese cake
Dávkování: 40-50 g na litr směsi.
Vzhled: Jemný prášek
Sušená směs s chutí čerstvého tvarohu. Určena k ochucení mléčného základu při výrobě zmrzliny, cukrářských krémů a šlehačky.   Sušená směs pro výrobu mléčné zmrzliny s chutí Cheese cake.

Sušené ochucení pro zmrzliny a zákusky.

více informací pro klienty
Balení výrobku: C/LDPE Sáček 1 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2523

Zmrzlina Cheesecake

Pasterace

Mražení

Šlehačkový dort Cheese Cake

Krém Cheesecake

1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234)
    55 g Cheesecake 40 - sušené ochucení (kód: 2523)
    50 g Sušenky rozdrobené
    50 g Máslo změklé
  100 g Farcitura Jahoda (kód: 2494)

Postup

  • Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme při pomalých otáčkách Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234) a Cheesecake 40 - sušené ochucení (kód: 2523).
  • Poté vše společně vyšleháme při vyšších otáčkách do hladké pevné konzistence.
  • Krémem se plní forma vyložená směsí Sušenky rozdrobené a Máslo změklé a nechá se zpevnit v lednici nejméně 2 hod. (podle velikosti dortu).
  • Šlehačkový dort Bavarese se po vyndání z lednice zdobí Farcitura Jahoda (kód: 2494)
  • A uchovává v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.

Šlehačkové Semifreddo tvarohové

Tvarohový krém

1000 g     vychlazená Smetana 33% tuku

  200 g     Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234)

    40 g      Cheesecake 40 - sušené ochucení (kód: 2523)

Zdobení povrchu :

  •  Odebereme si polevy Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 260) a  Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496) do plastovéých mís a ohřejeme v mikrovlnné troubě na 35 °C.

  •  Rozehřáté polevy lehce promícháme cukrářskou špachtlí.

  •  Zmrazený dezert vyjmeme z formy a položíme jej na cukrářský rošt.

  •  Začneme na dezert rozlévat polevy směrem od středu k okrajům. Pokryjeme zatím pouze 2/3 plochy.

  •  Špachtlí rozetřeme polevy tak aby vytvořily mramorování a  směrem k nepolité 1/3 dezertu. Tím získáme hladké pokrytí celého moučníku.

  •  Pomocí špachtle přeneseme dezert na servírovací podložku.

  •  Pro optimální ztuhnutí polevy uložíme dezert do mrazáku (-18 °C) nebo použijeme šokové mrazení.

  •  Po vyjmutí z mrazáku zdobíme libovolnou dekorací.

Postup:

  • Všechny suroviny na tvarohový krém společně vyšleháme.

  • Obdélníkovou či kulatou formu dortu prokládáme postupně piškotem a tvarohovým krémem a poté necháme zamrazit.

  • Šlehačkové deserty - šarloty po vyndání z mrazničky zdobíme Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 260)  a Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496)  a uchováváme v chladící vitríně.