Sušené mléko plnotučné - mlékárna Hlinsko - 25 kg


Sušené mléko plnotučné - mlékárna Hlinsko - 25 kg
Cena /kg bez DPH: 147,00 Kč
Cena /kg s DPH: 164,64 Kč

Cena /ks bez DPH: 3.675,00 Kč
Cena /ks s DPH: 4.116,00 Kč

skladem
Tento výrobek zajišťujeme pouze pro naše stálé odběratele profesionálních surovin na zmrzlinu. Zobrazit celý popis


Balení výrobku: 25 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Báze 100 pro mléčnou zmrzlinu za tepla - sušák

... je sušená směs pro výrobu zmrzlinové směsi s mlékem, která dobře drží vysoké kopce zmrzliny. Je určena k přípravě pasterované mléčné zmrzliny. Konzistence zmražené zmrzliny je krémovitá, jemná, našlehaná. 

Receptura ze sušeného mléka:
    na litr báze
100 g Báze Latte 100 C/F Madre - základ pro mléčnou zmrzlinu za tepla i za studena (kód: 3834) 83 g
230 g cukr krupice 192 g
130 g Sušené mléko plnotučné - mlékárna Hlinsko (kód: 2586) 108 g
870 g kvalitní voda 725 g
Příprava:
  1. Všechny suché komponenty promícháme a dobře rozpustíme ve vodě a pasterujeme při 85 °C.
  2. Směs se pasteruje při 85 °C několik sekund a následně směs zchladíme na 4 °C. K dosažení lepší konzistence doporučujeme zrání zchlazené směsi minimálně 6 hod. při 4 °C.
  3. Poté přidáme mléčnou ochucovací pastu dle doporučeného dávkování.
  4. Vše dobře rozmícháme a mrazíme obvyklým způsobem.
  5. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců".
  6. Dozdobíme polevami s kousky nebo toppingem a necháme krátce zamrazit povrch v mrazáku nebo v šokovém mražení.
Báze 50 pro mléčnou zmrzlinu univerzální - sušák

... základní báze určená k výrobě pasterované mléčné zmrzliny ale i zmrzliny za studena. 

Příklad receptu ze sušeného mléka:
    Na litr báze
50 g Báze EVO 50 - základ pro mléčnou zmrzlinu za tepla i za studena (kód: 2304) 42 g
200 g cukr krupice 168 g
130 g Sušené mléko plnotučné - mlékárna Hlinsko (kód: 2586) 110 g
870 g kvalitní voda 738 g
Příprava za tepla:
  1. Všechny suché komponenty promícháme a dobře rozpustíme v mléce nebo vodě.
  2. Pasterujeme směs při 85 °C několik sekund a následně směs zchladíme na 4 °C. K dosažení lepší konzistence doporučujeme zrání zchlazené směsi minimálně 6 hod. při 4 °C.
  3. Podle doporučeného dávkování přidáme mléčnou ochucovací pastu a Našlehávací pasta Soffi Gel® (kód: 3264)
  4. Vše rozmícháme a mrazíme obvyklým způsobem.
Příprava za studena:
  1. Všechny suché komponenty promícháme a dobře rozpustíme v mléce.
  2. Podle doporučeného dávkování přidáme ochucovací pastu + Našlehávací pasta Soffi Gel® (kód: 3264)
  3. Vše rozmícháme a mrazíme obvyklým způsobem.
  4. Při výrobě zmrzliny za studena doporučujeme použít pro větší mikrobiální nezávadnost sterilované mléko.
Báze 100 pro mléčnou zmrzlinu za tepla - ze sušeného mléka

... je sušená směs pro výrobu zmrzlinové směsi s mlékem. Je určena k přípravě pasterované mléčné zmrzliny. Konzistence zmražené zmrzliny je krémovitá, jemná, našlehaná. 

Přiklad receptu ze sušeného mléka:
přepočet na 1 sáček Supernova 100  
2000 g Báze Latte 100 C/F Madre - základ pro mléčnou zmrzlinu za tepla i za studena (kód: 3834)
4600 g cukr krupice
2600 g Sušené mléko plnotučné - mlékárna Hlinsko (kód: 2586)
17400 g kvalitní voda
Příprava:
  1. Všechny suché komponenty promícháme a dobře rozpustíme ve vodě a pasterujeme při 85 °C.
  2. Směs se pasteruje při 85 °C několik sekund a následně směs zchladíme na 4 °C. K dosažení lepší konzistence doporučujeme zrání zchlazené směsi minimálně 6 hod. při 4 °C.
  3. Poté přidáme mléčnou ochucovací pastu dle doporučeného dávkování.
  4. Vše dobře rozmícháme a mrazíme obvyklým způsobem.
  5. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců".
  6. Dozdobíme arabeskami a toppingem a necháme krátce zamrazit povrch v mrazáku nebo v šokovém mražení.