2 kg - Stabilizátor ovoce Fruitnova

2 kg - Stabilizátor ovoce Fruitnova

2 kg - Stabilizátor ovoce Fruitnova
TOP
Cena /kg bez DPH: 372,00 Kč
Cena /kg s DPH: 416,64 Kč

Cena /ks bez DPH: 744,00 Kč
Cena /ks s DPH: 833,28 Kč

skladem (min. DMT: 12.2028)

Pro přípravu dekoračních polev a ovocných salátů z čerstvého nebo mraženého ovoce. Ovoce ošetřené Fruitnova má jasné barvy a čerstvý vzhled. 

Zobrazit celý popis


Balení výrobku: 2 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Borůvkové pohárky
Borůvkový krém (na 13 pohárků 115ml)

100 g Ztužovač šlehačky Borůvka - na šlehačkové dorty
125 g kvalitní voda 20 ºC
500 g vychlazená vyšlehaná Smetana 33% tuku

Receptura A - na zdobení:

30 g Stabilizátor ovoce Fruitnova
75 g cukr krupice
150 g vařící kvalitní voda
250 g pokrájené nebo rozmixované čerstvé borůvky

Postup výroby
  • Připravíme si borůvkový krém. Readymix smícháme s vodou pokojové teploty (min. 20 ºC), necháme krátce působit a mezitím si vyšleháme šlehačku.
  • Readymix lehce vmícháme do vyšlehané šlehačky.
  • Vložíme do sáčku na zdobení a krémem naplníme skleněné pohárky cca 1,5 cm od okraje.
  • Krém dáme asi na 2 hod. zatuhnout do lednice.
  • Připravíme si Fruitnovu s ovocem.
  • Do vychlazených pohárků dáme vrstvu borůvek s Fruitnovou.
  • Hotové pohárky uložíme do chladící vitríny.
Maliny se šlehačkou
Maliny s Fruitnovou

30 g Stabilizátor ovoce Fruitnova
75 g cukr krupice
150 g kvalitní voda 100 °C
245 g mražené ovoce (lesní plody) (maliny)

Postup
  • Nejprve si připravíme ovoce. Smícháme cukr s Stabilizátor ovoce Fruitnova a zalijeme vroucí vodou.
  • Promícháme, necháme dobře rozpustit všechy suroviny a vmícháme rozmrazené maliny.
  • Dáme vychladit.
  • Vyšleháme si šlehačku a dáme do zdobícího sáčku.
  • Na dno pohárků můžeme dát maliny s Fruitnovou.
  • Šlehačkou naplníme pohárek cca do poloviny, polijeme malinami s Fruitnovou, doplníme šlehačkou, povrch ozdobíme znovu malinovou polevou.
  • Hotové pohárky uložíme do chladící vitríny.
Jak udržet ovoce čerstvé s Fruitnova

Fruitnova jedinečným způsobem pomáhá uchovat čerstvé či rozmražené ovoce pro zdobení pohárů a zmrzlin ve svěží, čerstvé a lesklé podobě.

Receptura A - poleva na zmrzlinu a zákusky

60 g Stabilizátor ovoce Fruitnova
150 g cukr krupice
300 g vařící kvalitní voda
490 g pokrájené nebo rozmixované čerstvé ovoce (nebo 100% ovocné pyré) nebo mražené ovoce

Receptura B - poleva na zdobení hustší

70 g Stabilizátor ovoce Fruitnova
380 g cukr krupice
200 g vařící kvalitní voda
400 g pokrájené nebo rozmixované čerstvé ovoce (nebo 100% ovocné pyré) nebo mražené ovoce

Receptura C - nálev pro ovocný salát

30 g Stabilizátor ovoce Fruitnova
90 g cukr krupice
340 g vařící kvalitní voda
530 g rozkrájené čerstvé ovoce (nebo 100% ovocné pyré)

Postup
  • Fruitnovu smícháme s cukrem.
  • Přidáme vařící vodu a promícháme metlou.
  • Vmícháme pokrájené nebo rozmixované ovoce a necháme vychladnout.
  • Používá se nejen pro zdobení zmrzliny nebo pohárů ale je výborná i k dozdobení zákusků, palačinek, ovocných knedlíků a dalších druhů moučníků.

 

 

 

 

 Recepty k produktu