2 kg - Neutro 5 - univerzální stabilizátor za tepla i za studena pro ovocnou i mléčnou zmrzlinu, LineaGel

2 kg - Neutro 5 - univerzální stabilizátor za tepla i za studena pro ovocnou i mléčnou zmrzlinu, LineaGel

2 kg - Neutro 5 - univerzální stabilizátor za tepla i za studena pro ovocnou i mléčnou zmrzlinu, LineaGel
TOP
Cena /kg bez DPH: 743,00 Kč
Cena /kg s DPH: 832,16 Kč

Cena /ks bez DPH: 1.486,00 Kč
Cena /ks s DPH: 1.664,32 Kč

dávkování: 5 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 3,72 Kč


skladem (min. DMT: 11.2027)

Kvalitní zmrzlinový stabilizátor na bázi karubové moučky pro výrobu zmrzliny za tepla i za studena. Je vhodný do mléčných i ovocných zmrzlin.

 

Zobrazit celý popis


Barva: Bílá slonovinová
Chuť: Neutrální
Dávkování: 5 g max do 1 litru tekuté zmrzlinové směsi. Výroba zmrzliny studenou i teplou cestou.
Vzhled: Jemný prášek

Kvalitní zmrzlinový stabilizátor na bázi karubové moučky pro výrobu zmrzliny za tepla i za studena. Je vhodný do mléčných i ovocných zmrzlin.

 

Sušená směs pro výrobu mléčné zmrzliny a ovocné zmrzliny.

Sušená neutrální základní směs pro výrobu mléčné a smetanové zmrzliny.

více informací pro klienty
Balení výrobku: C/LDPE Sáček 2 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Mléčná báze Neutro, 60 kg
Receptura na pasterizátor 60 kg:

 40500 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

4800 g Smetana 33% tuku

2400 g Sušené mléko odtučněné - mlékárna Hlinsko

8100 g cukr krupice

1200 g Dextróza

2700 g Glukóza 35-40 DE - glukózový sirup sušený

300 g Neutro 5 - univerzální stabilizátor za tepla i za studena pro ovocnou i mléčnou zmrzlinu

Postup s pasterizací:
  1. Ve velké míse nejprve dokonale promícháme dohromady všechny cukry se stabilizátorem.

  2. Ohřejeme mléko v pasteru na 25 °C (ne více kvůli ochraně proteinů).

  3. Přimíchat sušené odstředěné mléko.

  4. Při teplotě v pasteru na 40 °C přimíchat cukry a stabilizátor.

  5. Směs se pasteruje automaticky, na několik sekund se dosáhne teploty 85 °C a následně se směs prudce zchladí na 4 °C.

  6. Pro lepší konzistenci doporučujeme nechat zchlazenou směs v pasterizátoru uzrát minimálně 6 hodin (ideálně přes noc) při 4 °C.

 Recepty k produktu