Směs na zmrzlinu Zlatý karamel, Lineagel - 1,2 kg

Směs na zmrzlinu Zlatý karamel, Lineagel - 1,2 kg

Směs na zmrzlinu Zlatý karamel, Lineagel - 1,2 kg
skladem (min. DMT: 6.2026)
Kompletní sušená směs pro snadnou výrobu zmrzliny s chutí známých holandských karamelových vaflí. Receptura: 1 sáček + 3.3 l mléka.  Zobrazit celý popis
kg bez DPH: 295,20 Kč
kg s DPH: 330,62 Kč

dávkování: 1 g/kg základu
cena dávky bez DPH: 0,30 Kč
prodejní ks bez DPH: 354,00 Kč
prodejní ks s DPH: 396,48 Kč



Barva: Bílá slonovinová
Chuť: Typické pro karamel
Dávkování: 1,2 kg (1 sáček), 3,3 l mléka (360 g/l). Smíchejte prášek s mlékem a nechte zmrzlinovou směs odpočívat alespoň 15 minut. Výroba zmrzliny studenou cestou.
Vzhled: Jemný prášek
Kompletní sušená směs pro snadnou výrobu zmrzliny s chutí známých holandských karamelových vaflí. Receptura: 1 sáček + 3.3 l mléka. 

Sušená směs pro zmrzlinu s karamelovou chutí.

Snadná výroba.

více informací pro klienty
Balení výrobku: C/LDPE Sáček 1.2 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 3869

Zmrzlina Slaný karamel - komplet vanička 4,2 kg

Receptura

1 sáček (1200 g) Směs na zmrzlinu Zlatý karamel (kód: 3869)

3 litry (3000 g) Mléko plnotučné (3,5% tuku)

300 g Smetana 33% tuku

3 g sůl

Postup:

  • Sáček rozpustíme do mléka a důkladně promixujeme.
  • Nechat alespoň 20 min. odstát.
  • Promíchat a nalít do zmrzlinového stroje.
  • Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". 
  • Nakonec necháme krátce zamrazit v mrazáku nebo nejlépe pomocí silného šokového mražení.
  • Dozdobíme povrch zmrzliny.
  • Umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Točená zmrzlina Slaný Karamel

Kompletní sušená směs pro přípravu lahodné karamelkové zmrzliny.

Receptura

1 sáček (1200 g) Směs na zmrzlinu Zlatý karamel (kód: 3869)
   3,3 litry (3300 g) Mléko plnotučné (3,5% tuku)

Postup

  • Sáček rozpustit do mléka a důkladně promixovat.
  • Nechat cca 30 minut odstát.
  • Znovu promíchat a nalít do zmrzlinového stroje.