Směsi pro rychlou výrobu kvalitní zmrzliny
Sušená směs pro zmrzlinu s chutí hořké čokolády. Neobsahuje žádné mléko.
Snadná výroba.
Kompletní sušený výrobek pro rychlou přípravu zmrzliny s autentickou chutí a barvou. Zmrzlinová směs se získá pouhým smícháním směsi s horkou vodou a přidáním mléka.
1 sáček (1750 g) Čokoláda Noir Ecuador - zmrzlinová směs (kód: 3868)
4 litry (4000 g) horká kvalitní voda
1 sáček (1750 g) Čokoláda Noir Ecuador - zmrzlinová směs (kód: 3868)
2,5 litrů (2500 g) kvalitní voda
200 g Meruňka - poleva s kousky (kód: 2245)
200 g Stracciatella Hořká čokoláda - poleva hladká nanuková (kód: 3887)
dávka | |
2500 g | horká kvalitní voda |
1750 g | Čokoláda Noir Ecuador - zmrzlinová směs (kód: 3868) |
400 g | Morella Bílá čokoláda - poleva krémová hladká (kód: 3910) |
Povrch zmrzliny ve vaničce polijeme polevou a nazdobíme prořezáním bílého povrchu na černý podklad.
2500 g Voda horká 90 °C
1750 g Čokoláda Noir Ecuador - zmrzlinová směs (kód: 3868)
100 g Dextróza (kód: 2126)
Čokoláda Noir Ecuador - zmrzlinová směs (kód: 3868) rozpustíme v karafě do horké vody a necháme odstát cca 15 min.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
2500 g Voda horká 90 °C
1750 g Čokoláda Noir Ecuador - zmrzlinová směs (kód: 3868)
200 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 3800)
200 g Morella Káva - poleva krémová s kousky (kód: 3903)
Do horké vody v karafě přimícháme Čokoláda Noir Ecuador - zmrzlinová směs (kód: 3868) a necháme cca 15 minut odstát. (Lze také ochutit smetanovou bázi pomocí Ochucovací pasta Čokoláda Noir (kód: 2190)).
Dle chuti přidáme Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 3800)
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevou Morella Káva - poleva krémová s kousky (kód: 3903) a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
2500 g Voda horká 90 °C
1750 g Čokoláda Noir Ecuador - zmrzlinová směs (kód: 3868)
100 g Dextróza (kód: 2126)
300 g Višeň Amarena - poleva s kousky (kód: 2191)
čokoládové sušenky
Čokoláda Noir Ecuador - zmrzlinová směs (kód: 3868) rozpustíme v karafě do horké vody a necháme odstát cca 15 min.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevou a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.