Kompletní ochucené směsi pro výrobu kvalitní zmrzliny
Kompletní sušená směs pro zmrzlinu hořká čokoláda. Neobsahuje žádné mléko.
Zobrazit celý popisKompletní sušená směs pro zmrzlinu hořká čokoláda. Neobsahuje žádné mléko.
Sušená směs pro zmrzlinu s chutí hořké čokolády. Neobsahuje žádné mléko.
Snadná výroba.
2500 g Voda horká 90 °C
1750 g Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs
200 g Káva Espresso - ochucovací pasta hladká
200 g Morella Káva - poleva krémová s kousky
Do horké vody v karafě přimícháme Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs a necháme cca 15 minut odstát. (Lze také ochutit smetanovou bázi pomocí Čokoláda Noir - ochucovací pasta s kousky čokolády).
Dle chuti přidáme Káva Espresso - ochucovací pasta hladká
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevou Morella Káva - poleva krémová s kousky a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
2500 g Voda horká 90 °C
1750 g Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs
100 g Dextróza
Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs rozpustíme v karafě do horké vody a necháme odstát cca 15 min.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
2500 g Voda horká 90 °C
1750 g Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs
100 g Dextróza
300 g Višeň Amarena - poleva s kousky
čokoládové sušenky
Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs rozpustíme v karafě do horké vody a necháme odstát cca 15 min.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevou a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
1 sáček (1750 g) Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs
2.5 litru (2500 g) horká kvalitní voda ...do stroje na točenou dejte 4 litry vody.
dávka | |
2500 g | horká kvalitní voda |
1750 g | Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs |
400 g | Morella Bílá čokoláda - poleva krémová hladká |
Povrch zmrzliny ve vaničce polijeme polevou a nazdobíme prořezáním bílého povrchu na černý podklad.
1 sáček (1750 g) Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs
2,5 litrů (2500 g) kvalitní voda
200 g Meruňka - poleva s kousky
200 g Topping Stracciatella Hořká čokoláda - poleva hladká nanuková
1 sáček (1750 g) Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs
2.5 litru (2500 g) horká kvalitní voda ...do stroje na točenou dejte 4 litry vody.