1,75 kg - Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs, LineaGel

1,75 kg - Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs, LineaGel

1,75 kg - Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs, LineaGel
TOP
Cena /kg bez DPH: 415,00 Kč
Cena /kg s DPH: 464,80 Kč

Cena /ks bez DPH: 726,00 Kč
Cena /ks s DPH: 813,12 Kč

skladem (min. DMT: 6.2027)

Kompletní sušená směs pro zmrzlinu hořká čokoláda. Neobsahuje žádné mléko.

Zobrazit celý popis


Barva: Hnědá
Chuť: Typická pro kakao
Dávkování: 1,75 kg (1 sáček), 2,5 l horké vody (80 °C - 90 °C). Smíchejte prášek s vodou a nechte zmrzlinovou směs odpočívat alespoň 15 minut.
Vzhled: Jemný prášek

Kompletní sušená směs pro zmrzlinu hořká čokoláda. Neobsahuje žádné mléko.

Sušená směs pro zmrzlinu s chutí hořké čokolády. Neobsahuje žádné mléko.

Snadná výroba.

více informací pro klienty
Balení výrobku: C/LDPE Sáček 1.75 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Zmrzlina Čoko-káva

 

Recept na vaničku 4 kg:

 2500 g Voda horká 90 °C

 1750 g Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs 

200 g Káva Espresso - ochucovací pasta hladká

200 g Morella Káva - poleva krémová s kousky

Postup:
  1. Do horké vody v karafě přimícháme Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs a necháme cca 15 minut odstát. (Lze také ochutit smetanovou bázi pomocí Čokoláda Noir - ochucovací pasta s kousky čokolády).

  2. Dle chuti přidáme Káva Espresso - ochucovací pasta hladká

  3. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  4. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  5. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  6. Dozdobíme povrch zmrzliny polevou Morella Káva - poleva krémová s kousky a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Čokoládová
Recept:

2500 g Voda horká 90 °C

1750 g Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs

100 g Dextróza

Postup:
  1. Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs rozpustíme v karafě do horké vody a necháme odstát cca 15 min.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Čokoláda s višní
Recept na vaničku 4 kg:

2500 g Voda horká 90 °C

1750 g Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs

100 g Dextróza

300 g Višeň Amarena - poleva s kousky

čokoládové sušenky

Postup:
  1. Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs rozpustíme v karafě do horké vody a necháme odstát cca 15 min.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevou a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Čokoláda Ekvádor
Receptura:

1 sáček (1750 g) Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs

2.5 litru (2500 g) horká kvalitní voda ...do stroje na točenou dejte 4 litry vody.

Postup:
Zmrzlina Černo-bílý obraz
dávka  
2500 g horká kvalitní voda
1750 g Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs
400 g Morella Bílá čokoláda - poleva krémová hladká

Povrch zmrzliny ve vaničce polijeme polevou a nazdobíme prořezáním bílého povrchu na černý podklad.

Zmrzlina Sacher
Receptura:

1 sáček (1750 g) Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs

2,5 litrů (2500 g) kvalitní voda

Postup:
  • Sáček rozpustit do velmi horké vody (nejméně 90°C).
  • Nechat 15 min. odstát.
  • Znovu promíchat a nalít do zmrzlinového stroje.
Zdobení:

200 g Meruňka - poleva s kousky

200 g Topping Stracciatella Hořká čokoláda - poleva hladká nanuková

Zmrzlina Čokoláda Ekvádor (kopie)
Receptura:

1 sáček (1750 g) Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs

2.5 litru (2500 g) horká kvalitní voda ...do stroje na točenou dejte 4 litry vody.

Postup: