Čokoláda Noir Ecuador - zmrzlinová směs, Lineagel - 1,75 kg

Čokoláda Noir Ecuador - zmrzlinová směs, Lineagel - 1,75 kg

Čokoláda Noir Ecuador - zmrzlinová směs, Lineagel - 1,75 kg
TOP
Cena /kg bez DPH: 439,00 Kč
Cena /kg s DPH: 491,68 Kč

Cena /ks bez DPH: 768,00 Kč
Cena /ks s DPH: 860,16 Kč

skladem (min. DMT: 9.2026)


Barva: Hnědá
Chuť: Typická pro kakao
Dávkování: 1,75 kg (1 sáček), 2,5 l horké vody (80 °C - 90 °C). Smíchejte prášek s vodou a nechte zmrzlinovou směs odpočívat alespoň 15 minut.
Vzhled: Jemný prášek

Sušená směs pro zmrzlinu s chutí hořké čokolády. Neobsahuje žádné mléko.

Snadná výroba.

více informací pro klienty
Balení výrobku: C/LDPE Sáček 1.75 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Točená zmrzlina Hořká Čokoláda

Kompletní sušený výrobek pro rychlou přípravu zmrzliny s autentickou chutí a barvou. Zmrzlinová směs se získá pouhým smícháním směsi s horkou vodou a přidáním mléka.

Receptura:

1 sáček (1750 g) Čokoláda Noir Ecuador - zmrzlinová směs (kód: 3868)

4 litry (4000 g) horká kvalitní voda

Postup:
  • Sáček rozpustit do velmi horké vody (nejméně 90°C).
    (Pokud chceme jemnější chuť, část vody nahradíme mlékem, nebo smetanou)
  • Nechat 15 min. odstát.
  • Znovu promíchat a nalít do zmrzlinového stroje.
Zmrzlina Sacher
Receptura:

1 sáček (1750 g) Čokoláda Noir Ecuador - zmrzlinová směs (kód: 3868)

2,5 litrů (2500 g) kvalitní voda

Postup:
  • Sáček rozpustit do velmi horké vody (nejméně 90°C).
  • Nechat 15 min. odstát.
  • Znovu promíchat a nalít do zmrzlinového stroje.
Zdobení:

200 g Meruňka - poleva s kousky (kód: 2245)

200 g Stracciatella Hořká čokoláda - poleva hladká nanuková (kód: 3887)

Zmrzlina Černo-bílý obraz
dávka  
2500 g horká kvalitní voda
1750 g Čokoláda Noir Ecuador - zmrzlinová směs (kód: 3868)
400 g Morella Bílá čokoláda - poleva krémová hladká (kód: 3910)

Povrch zmrzliny ve vaničce polijeme polevou a nazdobíme prořezáním bílého povrchu na černý podklad.

Zmrzlina Čokoládová
Recept:

2500 g Voda horká 90 °C

1750 g Čokoláda Noir Ecuador - zmrzlinová směs (kód: 3868)

100 g Dextróza (kód: 2126)

Postup:
  1. Čokoláda Noir Ecuador - zmrzlinová směs (kód: 3868) rozpustíme v karafě do horké vody a necháme odstát cca 15 min.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Čoko-káva

 

Recept na vaničku 4 kg:

 2500 g Voda horká 90 °C

 1750 g Čokoláda Noir Ecuador - zmrzlinová směs (kód: 3868) 

200 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 3800)

200 g Morella Káva - poleva krémová s kousky (kód: 3903)

Postup:
  1. Do horké vody v karafě přimícháme Čokoláda Noir Ecuador - zmrzlinová směs (kód: 3868) a necháme cca 15 minut odstát. (Lze také ochutit smetanovou bázi pomocí Ochucovací pasta Čokoláda Noir (kód: 2190)).

  2. Dle chuti přidáme Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 3800)

  3. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  4. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  5. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  6. Dozdobíme povrch zmrzliny polevou Morella Káva - poleva krémová s kousky (kód: 3903) a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Čokoláda s višní
Recept na vaničku 4 kg:

2500 g Voda horká 90 °C

1750 g Čokoláda Noir Ecuador - zmrzlinová směs (kód: 3868)

100 g Dextróza (kód: 2126)

300 g Višeň Amarena - poleva s kousky (kód: 2191)

čokoládové sušenky

Postup:
  1. Čokoláda Noir Ecuador - zmrzlinová směs (kód: 3868) rozpustíme v karafě do horké vody a necháme odstát cca 15 min.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevou a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.