Kompletní ochucené směsi pro výrobu kvalitní zmrzliny
Sušená směs pro zmrzlinu s chutí červeného pomeranče.
Snadná výroba.
Kompletní sušená směs pro přípravu zmrzliny.
1 sáček (1250 g) | Červený pomeranč - kompletní zmrzlinová směs |
2,5 litry (2500 g) | kvalitní voda |
1000 g Červený pomeranč - kompletní zmrzlinová směs
2000 g kvalitní voda
Vše dobře rozmícháme a necháme cca 30 min. odstát
Rozmíchanou směs nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Dozdobíme povrch např. plátkem červeného pomeranče a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.