Směs na korpus Sacher, Kessko - 10 kg

Směs na korpus Sacher, Kessko - 10 kg

Směs na korpus Sacher, Kessko - 10 kg
Cena /kg bez DPH: 372,75 Kč
Cena /kg s DPH: 417,48 Kč

Cena /ks bez DPH: 3.728,00 Kč
Cena /ks s DPH: 4.175,36 Kč

na objednávku, dodání 1-3 měsíce
Kvalitní směs na pečení Sacher dortu. Zobrazit celý popis


Balení výrobku: 10 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Sacher dort
Čokoládový korpus (na 1 dortový korpusy Ø 26 cm)

600 g Směs na korpus Sacher (kód: 2342)
350 g vejce
50 g kvalitní voda

  • Směs na Sacher šleháme s vejci a vodou při vyšších otáčkách po dobu 5 – 6 min. 
  • Pečeme při 180 - 190 ºC, cca 40 - 50 min. s větráním. 
  • Po vychladnutí rozkrojíme korpus na 3 pláty a první dva potřeme 200 g Poleva s kousky Meruňka (kód: 2245).
  • Povrch korpusu potřeme a uhladíme čokoládovým krémem a necháme zchladit v lednici.
  • Poté zalijeme čokoládovou polevou celý dort včetně stran a necháme zchladit.
  • Před podáváním zdobíme jednotlivé porce našlehanou šlehačkou.
Krém čokoládový

máslový krém ochucený 20 g Ochucovací pasta Čokoláda Noir (kód: 2190)

  • Buttermix pro máslový krém smícháme s vodou pokojové teploty a šleháme ve šlehači 3-4 minuty do hladké, krémové konzistence.
  • Přidáme povolené máslo a dále šleháme ve šlehači asi 3 minuty.
  • Nakonec vmícháme Ochucovací pasta Čokoláda Noir (kód: 2190).
Poleva čokoládová

200 g Hořká čokoláda
30 g Dextróza (kód: 2126)
170 g tekutá Smetana 33% tuku

  • Lehce přihřejeme za stálého míchání. Poté necháme zchladit na 40 ºC a nalijeme na povrch dortu.
Knížecí dort (Ø 18 cm, 10 cm výška)
Čokoládový korpus (na 1 dortový korpusy Ø 26 cm)

600 g Směs na korpus Sacher (kód: 2342)
350 g vejce
50 g kvalitní voda

  • Směs na Sacher šleháme s vejci a vodou při vyšších otáčkách po dobu 5-6 min.
  • Pečeme při 180 - 190 °C, cca 40-50 min. s větráním. 
Čokoládový krém

50 g Ztužovač šlehačky Čokoláda - na šlehačkové dorty (kód: 2122)
65 g kvalitní voda teplá, cca 40 °C 

  • Do hladka se rozmíchá.

250 g Smetana 33% tuku našlehaná předem

  • Smíchá se vše dohromady.
Vanilkový krém

40 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234)
50 g kvalitní voda cca 20 °C
20 g Ochucovací pasta Vanilka Zlatá (kód: 2205)

  • Do hladka se rozmíchá.

250 g Smetana 33% tuku našlehaná předem

  • Smíchá se vše dohromady.
Jahodový krém

50 g Ztužovač šlehačky Jahoda - na šlehačkové dorty (kód: 1726)
65 g kvalitní voda, cca 20 °C

  • Do hladka se rozmíchá.

250 g Smetana 33% tuku, našlehaná předem

  • Smíchá se vše dohromady.
Postup
  • Jeden piškotový plát Sacher vyrobený z Směs na korpus Sacher (kód: 2630) se vloží do vymazané a pocukrované formy Ø 18 cm.
  • Naplní se čokoládový krém a uhladí se do hladka.
  • Přiloží se další vymazaná a pocukrovaná forma Ø 18 cm, která se naplní Vanilkovým krémem a uhladí do hladka a nakonec se naplní poslední jahodový krém a uhladí do hladka.
  • Vloží se do lednice ke zpevnění a nakonec zamrazit do mraznice. 
  • Po vyndání z mraznice se povrch dortu polije Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 260). Poleva se nechá stékat po stranách v nepravidelných pruzích.

 Recepty k produktu