Šlehačkový Kávový dort

Šlehačkový Kávový dort

Krém Káva

1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234)
    50 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 3800)
    50 g Piškotový plát světlý

Postup

  • Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme při pomalých otáčkách Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234).
  • Poté vše společně vyšleháme při vyšších otáčkách do hladké pevné konzistence.
  • Našlehaný krém se ochutí pastou Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 3800), která se lehce špachtlí vmíchá do ušlehané šlehačky.
  • Krémem se plní forma vyložená piškotem.
  • A uchovává v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.