Šlehačkový dort zamražený - Vanilka

Šlehačkový dort zamražený - Vanilka

Krém Vanilka:

1000 g    vychlazená Smetana 33% tuku

 200 g  Ztužovač šlehačky Pannasu 100 - na zdobení (kód: 234)

    40 g  Ochucovací pasta Vanilka Zlatá (kód: 2205)

    50 g   Piškotový plát tmavý

 Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496) ochucená  Ochucovací pasta Vanilka Zlatá (kód: 2205)

Při nižší tučnosti smetany je třeba snížit množství přidané vody.

Postup:

  • Krémem se plní forma vyložená piškotem.

  • A poté se  nechá se zpevnit v mraznici nejméně 2 hod. (podle velikosti dortu).

  • Šlehačkový dort  se po vyndání z mraznice zdobí na povrchu Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496) ochucená Ochucovací pasta Vanilka Zlatá (kód: 2205).

  • A uchovává v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.