1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
40 g Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)
50 g Piškotový plát tmavý, 2 ks (kód: 2537)
Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496) ochucená Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)
Při nižší tučnosti smetany je třeba snížit množství přidané vody.
Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme při pomalých otáčkách Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163).
Našlehaný krém se ochutí ochucovací pastou Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384), která se lehce vmíchá špachtlí do ušlehané šlehačky.
Krémem se plní forma vyložená piškotem.
A poté se nechá se zpevnit v mraznici nejméně 2 hod. (podle velikosti dortu).
Šlehačkový dort se po vyndání z mraznice zdobí na povrchu Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496) ochucená Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384).
A uchovává v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.
———
———