Šlehačkový dort Cheese Cake

Šlehačkový dort Cheese Cake

Krém Cheesecake

1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234)
    55 g Cheesecake 40 - sušené ochucení (kód: 2523)
    50 g Sušenky rozdrobené
    50 g Máslo změklé
  100 g Farcitura Jahoda (kód: 2494)

Postup

  • Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme při pomalých otáčkách Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234) a Cheesecake 40 - sušené ochucení (kód: 2523).
  • Poté vše společně vyšleháme při vyšších otáčkách do hladké pevné konzistence.
  • Krémem se plní forma vyložená směsí Sušenky rozdrobené a Máslo změklé a nechá se zpevnit v lednici nejméně 2 hod. (podle velikosti dortu).
  • Šlehačkový dort Bavarese se po vyndání z lednice zdobí Farcitura Jahoda (kód: 2494)
  • A uchovává v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.