Srdečně Vás zveme na ochutnávku zmrzlinových novinek LEAGEL pro sezónu 2024. Zmrzlinu pro Vás bude vyrábět italský zmrzlinář Rino.
———
Srdečně Vás zveme na workshop zdobení zmrzliny s italským zmrzlinářem.
———
Srdečně Vás zveme na praktické ukázky výroby zmrzliny s italským zmrzlinářem Loris Galli. Také můžete ochutnat atraktivní zmrzlinové novinky pro sezónu 2023.
———
Srdečně Vás zveme na praktické ukázky výroby zmrzliny a rychlých dezertů s italským cukrářem Fiorenzo Renzi. Také můžete ochutnat atraktivní zmrzlinové novinky pro sezónu 2022.
———
Srdečně Vás zveme na ochutnávku NOVINEK z veletrhu SIGEP 2020 a konzultace k surovinám a strojům.
———
Srdečně Vás zveme na ochutnávku NOVINEK z veletrhu SIGEP 2020 a konzultace k surovinám a strojům.
———
Srdečně Vás zveme na workshop, na kterém si procvičíte zdobení italské zmrzliny a ochutnáte NOVINKY z veletrhu SIGEP 2020.
———
Srdečně Vás zveme na konzultaci k výrobě točené zmrzliny, na které můžete ochutnat zmrzlinu dle našich receptů a zároveň uvidíte v praxi stroje na točenou zmrzlinu (včetně možnosti dohodnout pronájem strojů).
———
Srdečně Vás zveme do Brna na workshop, na kterém si prakticky vyzkoušíte a procvičíte moderní zdobení italské zmrzliny:
———
Srdečně Vás zveme do Brna na ochutnávku a konzultaci k výrobě a prodeji moderních a oblíbených druhů zmrzliny:
———
Srdečně Vás zveme do Prahy na ochutnávku a konzultaci k výrobě a prodeji moderních a oblíbených druhů zmrzliny:
———
Srdečně Vás zveme na ochutnávku a konzultaci k výrobě ovocných a mléčných točených zmrzlin, vyrobených z kvalitních surovin a osvědčených receptů. Dozvíte se také o možnostech kopečkové zmrzliny, Iced Smoothie, Mraženého jogurtu, Milk shake, Nanuky, Rolovaná zmrzlina, Ledová tříšť.
———
Srdečně Vás zveme na ochutnávku ovocných a mléčných zmrzlin, vyrobených z kvalitních surovin a osvědčených receptů.
———
Srdečně Vás zveme do Prahy na školení zmrzlin, ve kterém půjdeme přímo k jádru věci - společně s italskými odborníky na zmrzlinu (Marco Adelfio a Cesare Di Paolo) se budeme zabývat tím, jak vyladit zmrzlinové recepty tak, aby vyhovovaly nejrůznějším chuťovým, nutričním, praktickým a cenovým požadavkům. Na školení se naučíte jak přizpůsobit zmrzlinové recepty ovocných a smetanových zmrzlin tak, aby vyrobené zmrzliny měly optimální teplotu a stukturu podle teploty ve Vaší zmrzlinové vitríně a
»» ———