Polevy s kousky
Poleva pro zmrzlinu, dorty a dezerty, protírání a dekoraci s chutí višní. Neobsahuje žádné barvivo.
Poleva s kousky vyrobená z přírodních surovin pro lákavé a chutné protírání zmrzliny ve vaničkách a zdobení zmrzlinových pohárů a moučníků.
Objevte celou rodinu kvalitních polev s kousky do zmrzliny, pohárů a dezertů.
300 g Báze Latte 100 C/F Madre - základ pro mléčnou zmrzlinu za tepla i za studena (kód: 3834)
660 g cukr krupice
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
300 g Smetana 33% tuku
Mrazíme samotnou bázi.
280 g Višeň Amarena - poleva s kousky (kód: 2191)
500 g Stracciatella Hořká čokoláda Premium - poleva hladká nanuková (kód: 3918)
2500 g Voda horká 90 °C
1750 g Čokoláda Noir Ecuador - zmrzlinová směs (kód: 3868)
100 g Dextróza (kód: 2126)
300 g Višeň Amarena - poleva s kousky (kód: 2191)
čokoládové sušenky
Čokoláda Noir Ecuador - zmrzlinová směs (kód: 3868) rozpustíme v karafě do horké vody a necháme odstát cca 15 min.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevou a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.