Višeň Amarena - poleva s kousky, Lineagel - 3 kg

Višeň Amarena - poleva s kousky, Lineagel - 3 kg

Višeň Amarena - poleva s kousky, Lineagel - 3 kg
TOP
Cena /kg bez DPH: 287,00 Kč
Cena /kg s DPH: 321,44 Kč

Cena /ks bez DPH: 861,00 Kč
Cena /ks s DPH: 964,32 Kč

na cestě
Kousky pikantních tmavých višní v hustém nálevu. Vhodné k protírání zmrzliny, zdobení pohárů a moučníků. Zobrazit celý popis


Barva: Tmavě červenofialová, typická pro višně
Chuť: Typická pro višně
Dávkování: Ozdobte dle libosti
Vzhled: Hladká a tekutá pasta s kousky ovoce
Kousky pikantních tmavých višní v hustém nálevu. Vhodné k protírání zmrzliny, zdobení pohárů a moučníků.

Poleva pro zmrzlinu, dorty a dezerty, protírání a dekoraci s chutí višní. Neobsahuje žádné barvivo.

Poleva s kousky vyrobená z přírodních surovin pro lákavé a chutné protírání zmrzliny ve vaničkách a zdobení zmrzlinových pohárů a moučníků.

Objevte celou rodinu kvalitních polev s kousky do zmrzliny, pohárů a dezertů.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 3 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Zmrzlina Schwarzwald
Pasterace

300 g Báze Latte 100 C/F Madre - základ pro mléčnou zmrzlinu za tepla i za studena (kód: 3834)

660 g cukr krupice

3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

300 g Smetana 33% tuku

Mražení

Mrazíme samotnou bázi.

Zdobení

280 g Višeň Amarena - poleva s kousky (kód: 2191)

500 g Stracciatella Hořká čokoláda Premium - poleva hladká nanuková (kód: 3918)

Zmrzlina Čokoláda s višní
Recept na vaničku 4 kg:

2500 g Voda horká 90 °C

1750 g Čokoláda Noir Ecuador - zmrzlinová směs (kód: 3868)

100 g Dextróza (kód: 2126)

300 g Višeň Amarena - poleva s kousky (kód: 2191)

čokoládové sušenky

Postup:
  1. Čokoláda Noir Ecuador - zmrzlinová směs (kód: 3868) rozpustíme v karafě do horké vody a necháme odstát cca 15 min.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevou a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

 Recepty k produktu