Polevy s kousky
Kousky pikantních tmavých višní v hustém nálevu. Vhodné k protírání zmrzliny, zdobení pohárů a moučníků.
Zobrazit celý popisKousky pikantních tmavých višní v hustém nálevu. Vhodné k protírání zmrzliny, zdobení pohárů a moučníků.
Poleva pro zmrzlinu, dorty a dezerty, protírání a dekoraci s chutí višní. Neobsahuje žádné barvivo.
Poleva s kousky vyrobená z přírodních surovin pro lákavé a chutné protírání zmrzliny ve vaničkách a zdobení zmrzlinových pohárů a moučníků.
Objevte celou rodinu kvalitních polev s kousky do zmrzliny, pohárů a dezertů.
300 g Basemount 100 ® - základ pro mléčnou zmrzlinu
660 g cukr krupice
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
300 g Smetana 33% tuku
Mrazíme samotnou bázi.
280 g Višeň Amarena - poleva s kousky
500 g Stracciatella Hořká čokoláda Premium - poleva hladká nanuková
2500 g Voda horká 90 °C
1750 g Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs
100 g Dextróza
300 g Višeň Amarena - poleva s kousky
čokoládové sušenky
Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs rozpustíme v karafě do horké vody a necháme odstát cca 15 min.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevou a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
1 sáček (1750 g) Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs
2.5 litru (2500 g) horká kvalitní voda ...do stroje na točenou dejte 4 litry vody.
1 sáček (1750 g) Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs
2.5 litru (2500 g) horká kvalitní voda ...do stroje na točenou dejte 4 litry vody.
1 sáček (1250 g) Řecký jogurt - kompletní zmrzlinová směs
500 g Jogurt čerstvý bílý
2500 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
Vše dobře rozmícháme a necháme cca 30 min. odstát
Rozmíchanou směs nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Dozdobíme povrch pomocí Višeň Amarena - poleva s kousky a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.