3 kg - Višeň Amarena - poleva s kousky, LineaGel

3 kg - Višeň Amarena - poleva s kousky, LineaGel

3 kg - Višeň Amarena - poleva s kousky, LineaGel
TOP
Cena /kg bez DPH: 287,00 Kč
Cena /kg s DPH: 321,44 Kč

Cena /ks bez DPH: 861,00 Kč
Cena /ks s DPH: 964,32 Kč

skladem (min. DMT: 5.2027)

Kousky pikantních tmavých višní v hustém nálevu. Vhodné k protírání zmrzliny, zdobení pohárů a moučníků. 

Zobrazit celý popis


Barva: Tmavě červenofialová, typická pro višně
Chuť: Typická pro višně
Dávkování: Ozdobte dle libosti
Vzhled: Hladká a tekutá pasta s kousky ovoce

Kousky pikantních tmavých višní v hustém nálevu. Vhodné k protírání zmrzliny, zdobení pohárů a moučníků. 

Poleva pro zmrzlinu, dorty a dezerty, protírání a dekoraci s chutí višní. Neobsahuje žádné barvivo.

Poleva s kousky vyrobená z přírodních surovin pro lákavé a chutné protírání zmrzliny ve vaničkách a zdobení zmrzlinových pohárů a moučníků.

Objevte celou rodinu kvalitních polev s kousky do zmrzliny, pohárů a dezertů.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 3 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Zmrzlina Schwarzwald
Pasterace

300 g Basemount 100 ® - základ pro mléčnou zmrzlinu

660 g cukr krupice

3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

300 g Smetana 33% tuku

Mražení

Mrazíme samotnou bázi.

Zdobení

280 g Višeň Amarena - poleva s kousky

500 g Stracciatella Hořká čokoláda Premium - poleva hladká nanuková

Zmrzlina Čokoláda s višní
Recept na vaničku 4 kg:

2500 g Voda horká 90 °C

1750 g Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs

100 g Dextróza

300 g Višeň Amarena - poleva s kousky

čokoládové sušenky

Postup:
  1. Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs rozpustíme v karafě do horké vody a necháme odstát cca 15 min.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevou a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Čokoláda Ekvádor
Receptura:

1 sáček (1750 g) Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs

2.5 litru (2500 g) horká kvalitní voda ...do stroje na točenou dejte 4 litry vody.

Postup:
Zmrzlina Čokoláda Ekvádor (kopie)
Receptura:

1 sáček (1750 g) Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs

2.5 litru (2500 g) horká kvalitní voda ...do stroje na točenou dejte 4 litry vody.

Postup:
Zmrzlina Řecký jogurt
Recept:

1 sáček (1250 g) Řecký jogurt - kompletní zmrzlinová směs

500 g Jogurt čerstvý bílý

2500 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

Postup:
  1. Vše dobře rozmícháme a necháme cca 30 min. odstát

  2. Rozmíchanou směs nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.

  4. Dozdobíme povrch pomocí Višeň Amarena - poleva s kousky a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.