Poleva s kousky Malina - 2 kg

Poleva s kousky Malina - 2 kg

Poleva s kousky Malina - 2 kg
kg bez DPH: 394,00 Kč
kg s DPH: 441,28 Kč
prodejní ks s DPH: 881,44 Kč
prodejní ks bez DPH: 787,00 Kč
na objednávku


Parametry

Popis

Malinové variegato s přírodní chutí a s kousky. Obsahuje 33% malin.

Poleva s kousky vyrobená z přírodních surovin pro lákavé a chutné protírání zmrzliny ve vaničkách a zdobení zmrzlinových pohárů a moučníků.

Objevte celou rodinu kvalitních polev s kousky do zmrzliny, pohárů a dezertů.

Šlehačkový dort VIVIENNE

Recept

Šlehačkový krém Cheesecake:

Podklad:

Poleva:

Zdobení:

  • Několik malin.
  • Kroužky z bílé čokolády.

Postup

  • Připravte si krém Cheesecake v potřebném množství podle formy - vyšlehejte všechny ingredience najednou.
  • V misce promíchejte Mini sušenky Cheesecake - zdobení zmrzliny a zákusků (kód: 3162)Poleva krémová Loveria Bílá čokoláda (kód: 2314) a rozehřátou Poleva křupavá stracciatella - bílá čokoláda (kód: 2396) a vyložte s touto směsí dno formy o průměru 18 cm (výška 4 cm) a nechte zamrazit. Formu doporučujeme vyložit podél vnitřní strany dortovou páskou o stejné výšce jako forma.
  • Natřete na spodní vrstvu Poleva s kousky Malina (kód: 2380) a nechte opět na chvíli zatuhnout.
  • Nalijte krém Cheesecake do formy až cca 3 mm pod okraj formy, zahlaďte povrch cukrářskou stěrkou a dejte celý korpus zamrazit, dokud neztvrdne.
  • Polijte povrch tekutou polevou až po okraj formy a dejte opět zamrazit.
  • Vyndejte z formy a ozdobte povrch pomocí malin a kroužků z bílé čokolády.

Šlehačkový dort Vivienne

Recept na 1 dort

Šlehačkový krém Jogurtový:

Podklad:

Jádro schované v krému:

Poleva:

Zdobení:

  • Čokoládové dekorace
  • Celé maliny

Postup

  • Nejprve smícháme čerstvý jogurt s Yogo 30 - sušené ochucení (kód: 2259).
  • Připravíme si šlehačkový krém Jogurtový v potřebném množství podle formy - vyšleháme všechny ingredience najednou.
  • Vykrojíme piškotový plát, vložíme na dno formy a zvlhčíme vanilkovým sirupem.
  • Nalijeme jogurtový krém do formy do jedné poloviny výšky formy.
  • Dáme celé zmrazit, dokud tento korpus neztvrdne.
  • Po ztvrdnutí natřeme vrstvou Poleva hladká Farcitura Malina (kód: 3274) a završíme jogurtovým krémem těsně pod okraj formy.
  • Připravíme malinovou polevu s kousky přimícháním trochu (10-20%) Cukrářský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277) do Poleva s kousky Malina (kód: 2380) a ohřejeme na 30 °C.
  • Polijeme povrch dortu až po okraj formy a vložíme zpět do mrazícího zařízení na 10 minut.
  • Ozdobíme povrch dortu čokoládovou dekorací a celými malinami.

Zmrzlina Smetanová Rozkoš

Země původu: Itálie
Balení výrobku: 2 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2380

Složení

Složení výrobku: cukr, maliny 33%, glukózový sirup, kyselina citronová, stabilizátor: pektin, aroma, barva: antokyan.
Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 262 kcal
  • Sacharidy: 64.7 g
  • - z toho cukry: 58.2 g
  • Tuky: 0.2 g
  • Bílkoviny: 0.3 g
  • Sušina: 65.2 g

Recepty k produktu: