1 kg - Granátové jablko - poleva s kousky, LineaGel

1 kg - Granátové jablko - poleva s kousky, LineaGel

1 kg - Granátové jablko - poleva s kousky, LineaGel
Cena /kg bez DPH: 387,00 Kč
Cena /kg s DPH: 433,44 Kč

Cena /ks bez DPH: 387,00 Kč
Cena /ks s DPH: 433,44 Kč

skladem (min. DMT: 8.2026)


Barva: Červená, typická pro granátové jablko
Chuť: Typická pro granátové jablko
Dávkování: Ozdobte dle libosti.
Vzhled: Tekutá pasta se semínky

Poleva pro zmrzlinu, dorty a dezerty, protírání a dekoraci s dření a šťávou z granátového jablka.

Praktické balení v topingové lahvi pro snadné zdobení a dochucení.

Poleva s kousky vyrobená z přírodních surovin pro lákavé a chutné protírání zmrzliny ve vaničkách a zdobení zmrzlinových pohárů a moučníků.

Objevte celou rodinu kvalitních polev s kousky do zmrzliny, pohárů a dezertů.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PE láhev 1 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Zmrzlina Cremino Pistácie s Granátovým jablkem
Recept na zarovnanou vaničku 3 kg
2385 g Tekutá smetanová báze
240 g Ochucovací pasta Bílá čokoláda
200 g Granátové jablko - poleva s kousky
400 g Morella Pistácie - poleva krémová hladká
Postup:
  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu Ochucovací pasta Bílá čokoláda (nebo pasta Vanilka Gold - vanilková ochucovací pasta hladká).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch. Při vypouštění zmrzlinu protíráme polevou Granátové jablko - poleva s kousky.

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).
  5. Na ztuhlý povrch nalijeme polevu Morella Pistácie - poleva krémová hladká
Zmrzlina Jogurtová s Granátovým jablkem

 

     
725 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)  
200 g cukr krupice  
200 g Jogurt čerstvý bílý  
30 g Yogurt 30 Gusto Piu - sušené ochucení  
35 g Báze Fruttavera 50 - základ pro ovocnou zmrzlinu  
40 g Dextróza  
50 g Granátové jablko - poleva s kousky