Nanukové křupavé čokoládové polevy
Při pokojové teplotě tuhá křupavá nanuková poleva s chutí hořké čokolády, pro zmrzlinu a dezerty.
Zobrazit celý popisPři pokojové teplotě tuhá křupavá nanuková poleva s chutí hořké čokolády, pro zmrzlinu a dezerty.
Křupavá poleva do zmrzliny, která mrazem ztuhne. Do zmrzliny i jako poleva na nanuky.
300 g Basemount 100 ® - základ pro mléčnou zmrzlinu
660 g cukr krupice
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
300 g Smetana 33% tuku
Mrazíme samotnou bázi.
280 g Višeň Amarena - poleva s kousky
500 g Stracciatella Hořká čokoláda Premium - poleva hladká nanuková
300 g Basemount 100 ® - základ pro mléčnou zmrzlinu
660 g cukr krupice
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
300 g Smetana 33% tuku
Před mražením přidáme do zpasterovaného tekutého základu 298 g Amaretto - mandlový likér - ochucovací pasta s kousky
280 g Morella Pistácie - poleva krémová hladká
280 g Stracciatella Hořká čokoláda Premium - poleva hladká nanuková