1 kg - Topping Stracciatella Hořká čokoláda - poleva hladká nanuková, LineaGel

1 kg - Topping Stracciatella Hořká čokoláda - poleva hladká nanuková, LineaGel

1 kg - Topping Stracciatella Hořká čokoláda - poleva hladká nanuková, LineaGel
TOP
Cena /kg bez DPH: 303,00 Kč
Cena /kg s DPH: 339,36 Kč

Cena /ks bez DPH: 303,00 Kč
Cena /ks s DPH: 339,36 Kč

na cestě

Při pokojové teplotě tuhá křupavá kakaová nanuková poleva pro zmrzlinu a dezerty

Zobrazit celý popis


Barva: Hnědá, typická pro kakao
Chuť: Typická pro kakao
Dávkování: Ozdobte dle libosti. Rozpusťte v horké vodní lázni a před použitím dobře protřepejte. Po použití pečlivě uzavřete, aby se zachovaly vlastnosti výrobku a očistěte zbytky výrobku na vnější straně.
Vzhled: Hladká a hustá pasta

Při pokojové teplotě tuhá křupavá kakaová nanuková poleva pro zmrzlinu a dezerty

Křupavá poleva do zmrzliny, která mrazem ztuhne. Do zmrzliny i jako poleva na nanuky.

Praktické balení v topingové lahvi pro snadné zdobení a dochucení.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PE láhev 1 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Zmrzlina Mozartovy koule

 

Recept na vaničku 4 kg:

3280 g Tekutá smetanová báze

200 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

120 g Dextróza

200 g Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká

200 g Mandle Sicilia Madre - ochucovací pasta

200 g Topping Stracciatella Hořká čokoláda - poleva hladká nanuková

200 g Morella Pistácie - poleva krémová hladká

Postup:
  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pasty Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká a Mandle Sicilia Madre - ochucovací pasta.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců", případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení, anebo na rovný povrch zmrzliny vytvoříme velkými zmrzlinovými kleštěmi koule jako na fotografii.

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevou Topping Stracciatella Hořká čokoláda - poleva hladká nanuková a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Sacher
Receptura:

1 sáček (1750 g) Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs

2,5 litrů (2500 g) kvalitní voda

Postup:
  • Sáček rozpustit do velmi horké vody (nejméně 90°C).
  • Nechat 15 min. odstát.
  • Znovu promíchat a nalít do zmrzlinového stroje.
Zdobení:

200 g Meruňka - poleva s kousky

200 g Topping Stracciatella Hořká čokoláda - poleva hladká nanuková

 Recepty k produktu