3 kg - Morella Pistácie - poleva krémová hladká

3 kg - Morella Pistácie - poleva krémová hladká

3 kg - Morella Pistácie - poleva krémová hladká
TOP
Cena /kg bez DPH: 647,00 Kč
Cena /kg s DPH: 724,64 Kč

Cena /ks bez DPH: 1.941,00 Kč
Cena /ks s DPH: 2.173,92 Kč

skladem (min. DMT: 1.2027)
Kvalitní kémová poleva z autentickou chutí pistácií. Zobrazit celý popis


Barva: Zelená, typická
Chuť: Typická pro pistácie
Dávkování: Ozdobte dle libosti.
Vzhled: Hustá pasta
Kvalitní kémová poleva z autentickou chutí pistácií.

Poleva pro zmrzlinu, dorty a dezerty, protírání a dekoraci s pistáciovou chutí.

Krémová čokoládová poleva pro polévání povrchu rovné zmrzliny ve vaničce nebo pro protírání do zmrzliny.

Poleva na protírání zmrzliny, dovnitř a na povrch - nejen pro dekoraci, ale pro vytváření atraktivních chuťových kombinací.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 3 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Zmrzlina Cremino Pistácie s Granátovým jablkem
Recept na zarovnanou vaničku 3 kg
2385 g Tekutá smetanová báze
240 g Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2189)
200 g Granátové jablko - poleva s kousky (kód: 3883)
400 g Morella Pistácie - poleva krémová hladká (kód: 3907)
Postup:
  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2189) (nebo pasta Vanilka Gold - vanilková ochucovací pasta hladká (kód: 2205)).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch. Při vypouštění zmrzlinu protíráme polevou Granátové jablko - poleva s kousky (kód: 3883).

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).
  5. Na ztuhlý povrch nalijeme polevu Morella Pistácie - poleva krémová hladká (kód: 3907)
Zmrzlina Amadeus
Pasterace

300 g Basemount 100 ® - základ pro mléčnou zmrzlinu (kód: 3846)

660 g cukr krupice

3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

300 g Smetana 33% tuku

Mražení

Před mražením přidáme do zpasterovaného tekutého základu 298 g Amaretto - mandlový likér - ochucovací pasta s kousky (kód: 3813)

Zdobení

280 g Morella Pistácie - poleva krémová hladká (kód: 3907)

280 g Stracciatella Hořká čokoláda Premium - poleva hladká nanuková (kód: 3918)

Zmrzlina Mozartovy koule

 

Recept na vaničku 4 kg:

3280 g Tekutá smetanová báze

200 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

120 g Dextróza (kód: 2126)

200 g Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká (kód: 3824)

200 g Mandle Sicilia Madre - ochucovací pasta (kód: 3795)

200 g Stracciatella Hořká čokoláda - poleva hladká nanuková (kód: 3887)

200 g Morella Pistácie - poleva krémová hladká (kód: 3907)

Postup:
  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pasty Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká (kód: 3824) a Mandle Sicilia Madre - ochucovací pasta (kód: 3795).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců", případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení, anebo na rovný povrch zmrzliny vytvoříme velkými zmrzlinovými kleštěmi koule jako na fotografii.

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevou Stracciatella Hořká čokoláda - poleva hladká nanuková (kód: 3887) a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Cremino Pistácie
na 1 kg produkty na 3 kg
1000 g Tekutá smetanová báze 3.000
80 g Amaretto - mandlový likér - ochucovací pasta s kousky (kód: 3813) 240
100 g Morella Pistácie - poleva krémová hladká (kód: 3907) dle chuti
  nazdobíme podle libosti