Hladké polevy
Kvalitní kémová poleva z autentickou chutí pistácií. Doporučujeme také dubajskou polevu/náplň Morella Dubaj Pistácie - krémová poleva s kousky
Zobrazit celý popisKvalitní kémová poleva z autentickou chutí pistácií. Doporučujeme také dubajskou polevu/náplň Morella Dubaj Pistácie - krémová poleva s kousky
Poleva pro zmrzlinu, dorty a dezerty, protírání a dekoraci s pistáciovou chutí.
Poleva na protírání zmrzliny, dovnitř a na povrch - nejen pro dekoraci, ale pro vytváření atraktivních chuťových kombinací.
Krémová čokoládová poleva pro polévání povrchu rovné zmrzliny ve vaničce nebo pro protírání do zmrzliny.
300 g Basemount 100 ® - základ pro mléčnou zmrzlinu
660 g cukr krupice
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
300 g Smetana 33% tuku
Před mražením přidáme do zpasterovaného tekutého základu 298 g Amaretto - mandlový likér - ochucovací pasta s kousky
280 g Morella Pistácie - poleva krémová hladká
280 g Stracciatella Hořká čokoláda Premium - poleva hladká nanuková
3280 g Tekutá smetanová báze
200 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
120 g Dextróza
200 g Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká
200 g Mandle Sicilia Madre - ochucovací pasta
200 g Topping Stracciatella Hořká čokoláda - poleva hladká nanuková
200 g Morella Pistácie - poleva krémová hladká
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pasty Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká a Mandle Sicilia Madre - ochucovací pasta.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců", případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení, anebo na rovný povrch zmrzliny vytvoříme velkými zmrzlinovými kleštěmi koule jako na fotografii.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevou Topping Stracciatella Hořká čokoláda - poleva hladká nanuková a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
na 1 kg | produkty | na 3 kg |
1000 g | Tekutá smetanová báze | 3.000 |
80 g | Amaretto - mandlový likér - ochucovací pasta s kousky | 240 |
100 g | Morella Pistácie - poleva krémová hladká | dle chuti |
nazdobíme podle libosti |
2385 g | Tekutá smetanová báze |
240 g | Ochucovací pasta Bílá čokoláda |
200 g | Granátové jablko - poleva s kousky |
400 g | Morella Pistácie - poleva krémová hladká |
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu Ochucovací pasta Bílá čokoláda (nebo pasta Vanilka Gold - vanilková ochucovací pasta hladká).
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch. Při vypouštění zmrzlinu protíráme polevou Granátové jablko - poleva s kousky.